Surpriza Oamenilor de Zăpadă (vol.1 al seriei) - CD PERSONALIZAT

39,00 lei
Fără TVA:
Disponibilitate:
În stoc
Puncte de recompensă:
12

Ajutor telefonic L-V 10-17: 0726.179.537


Un cadou de iarnă fabulos, pentru copii, vol I din serie. Un CD audio PERSONALIZAT, în care prenumele şi numele copilului este cântat de Oamenii de Zăpadă. Poezii, cântece, poveşti şi veselie, cu 3 personaje simpatice. Vârsta: de la 3.5 - 4 ani, atractiv şi pentru copiii mai mari, cu imaginaţie bogată. Citeşte detaliile şi vezi filmul de prezentare. Pentru vol.2 al acestui CD audio, Concertul Oamenilor de Zăpadă, click aici. NU face referiri la "Moş Crăciun" - poate fi oferit şi după Crăciun, de exemplu la o aniversare.

Click şi ascultă fragmente din CD, în filmul de mai jos:

 

Trei oameni de zăpadă haioşi şi talentati vor vorbi cu copilul, îi vor cânta prenumele şi numele de familie – imaginează-ţi reacţia copilului şi cum va întreba pe toată lumea de unde ştiu oamenii de zăpadă numele lui!? Aceştia vor intra în casa copilului, îi vor cânta melodii inedite de iarnă, îi vor spune poezii dar şi o poveste despre un dragon şi o prinţesă. Pline de umor şi har, cele trei personaje îl vor distra pe copil şi îl vor impresiona. 

CD-urile audio vor fi EXPEDIATE în termen de 7-12 zile LUCRĂTOARE de la plasarea comenzii, nu în aceeaşi zi (dacă este necesar, te vom suna pentru a clarifica pronunţia numelor - în acest caz, termenul  începe de când s-a încheiat convorbirea. Te rugăm să raspunzi prompt la apelul nostru).

Scrie: 1. UN SINGUR PRENUME/COPIL (numele mic uzual) şi 2. NUMELE (numele de familie) COPILULUI/AL FRAŢILOR, ÎN CÂMPUL DE OPŢIUNI. SALVEAZĂ ÎN AGENDĂ NR. NOSTRU DE TELEFON: 0726179537. DACĂ SUNT NECESARE CLARIFICĂRI SAU EŞTI UN CLIENT NOU, TE VOM SUNA.

 Produsele personalizate la cerere nu sunt returnabile.

Distribuie

Cuprins

 1. Cioc-cioc! Cine e acolo? (apariţia personajelor)
 1. Întâlnirea cu cei trei Oameni de Zăpadă (întâlnirea cu copilul - prima personalizare)
 1. Bulgăraş de Strună (Omul de Zăpadă cântăreţ îşi etalează talentul)
 1. Strună: Iarna grijulie (cântec)
 1. Bulgăraşi muzicali (improvizaţie)
 1. Vorbăbună: Un dragon şi o prinţesă (Omul de Zăpadă povestitor spune o poveste)
 1. Bulgăraşi de Cunună şi Strună 
 1. Cunună: Ninge iar (Omul de Zăpadă poet spune noua lui poezie)
 1. Bulgăraşi de Cunună, Strună şi Vorbăbună (cei trei Oameni de Zăpadă îşi fac o formaţie muzicală)
 1. Strună, Cunună şi Vorbăbună: Ninge iar (formaţia celor trei Oameni de Zăpadă transformă poezia într-un cântec minunat)
 1. Bulgăraşi de bun rămas (oops, personajele încep să se topească în casă, aşa că fug repede afară, salutându-l pe copil - a doua personalizare)