Surpriza Oamenilor de Zăpadă (vol. 1 al seriei) - CD PERSONALIZAT

Mergi la Detalii şi Recenzii

Autori:
Luminiţa Alexandru, Andrei Ionescu, Cristian Ionescu
Vârsta recomandată:
de la 3.5 ani
Livrare:
expediere în 5-10 zile lucrătoare, curier sau Easybox, 12 lei, gratuită peste 120 lei; dacă te grăbeşti, aplică taxa de urgenţă

Ascultă fragmente din CD şi exemple de personalizare

Înainte de a pune în coș, selectează:

58,00 Lei
Fără TVA:

Un cadou de iarnă impresionant, vol. 1 din serie. Un CD audio PERSONALIZAT, în care prenumele şi numele copilului este cântat de Oamenii de Zăpadă. Poezii, cântece, poveşti şi veselie, într-o producţie audio de înaltă calitate, cu personaje simpatice care îi uimesc şi îi fac fericiţi pe copii.

Atractiv pentru toată familia, foarte original, diferit faţă de producţiile clasice de iarnă. NU face referiri la "Moş Crăciun" — poate fi oferit şi după Crăciun, de exemplu la o aniversare. Are carcasă elegantă, tip digipak. Dacă vrei un cadou de suflet care să-i uimească pe copii şi să devină o amintire minunată a copilăriei lor, comandă din timp acest CD sau toată seria. Te rugăm să citeşti cu atenţie informaţiile despre personalizare, de mai jos. Lista pieselor se află în tab Detalii. Sună-ne dacă ai nelămuriri.

Un CD care aduce multă bucurie

Trei oameni de zăpadă haioşi şi talentati vor vorbi cu copilul, îi vor cânta prenumele şi numele de familie – imaginează-ţi reacţia copilului şi cum va întreba pe toată lumea de unde ştiu oamenii de zăpadă numele lui!? Aceştia vor intra în casa copilului, îi vor cânta melodii inedite de iarnă, îi vor spune poezii, dar şi o poveste despre un dragon şi o prinţesă. Pline de umor şi har, cele trei personaje îl vor distra pe copil şi îl vor impresiona. Ascultă demo-ul de mai sus şi imaginează-ţi cum va reacţiona copilul tău!

Detalii personalizare, livrare

Scrie în căsuţa de opţiuni, exact în această ordine: 1. un singur prenume/copil (numele mic uzual) şi 2. NUMELE CU MAJUSCULE (numele de familie al copilului). Pot fi menţionaţi şi fraţii, folosind “şi” între prenumele lor. Ex. Ana POPESCU; Ana şi Darius POPESCU. Salvează în agendă numărul nostru — 0726179537. Dacă trebuie să clarificăm pronunţia numelui, te vom suna înainte de a face înregistrarea.

CD-urile audio vor fi EXPEDIATE în termen de 5-8 zile LUCRĂTOARE de la plasarea comenzii sau de la data clarificării datelor (depinde de datele pe care le furnizezi). Te rugăm să raspunzi prompt la apelul nostru. Comandă din timp! Produsele personalizate la cerere se realizează în ordinea plasării comenzilor şi nu sunt returnabile. Personalizarea este audio. NU se înscrie numele copilului pe copertă, pentru că ar strica surpriza. Cantitatea de CD-uri care vor fi personalizate în acest sezon şi timpul nostru sunt limitate. Te rugăm să comanzi doar după ce ai consultat detaliile, ai ascultat demo şi te-ai decis că vrei un cadou original, emoţionant, valoros artistic.

Celelalte volume din serie

Vol. 2 Concertul oamenilor de Zăpadă  |  Vol. 3 Călătoria Oamenilor de Zăpadă  |  Vol. 4  Colindele Oamenilor de Zăpadă

Recomandare genială

Oferă CD-urile împreună cu cartea Cei trei Oameni de Zăpadă — marea poveste. Aceasta nu repetă conţinutul CD-urilor, ci vine cu aventuri noi şi completează lumea minunată a celor trei personaje. Copiii o vor adora! Aceasta are şi bonusuri — audio suplimentar de 60 de minute (spectaculos) şi o decoraţiune cu fulg de nea, pentru brad.

Distribuie

Adaugă în coş

Acest volum are durata de aprox. 26 de minute.

Format audio: CDA – poate fi ascultat pe orice player audio (auto, portabil, combină, DVD player, laptop).

Carcasa: digipak (cartonată, cu aspect elegant).

Lista pieselor:

 1. Cioc-cioc! Cine e acolo? (apariţia personajelor)
 1. Întâlnirea cu cei trei Oameni de Zăpadă (întâlnirea cu copilul - prima personalizare)
 1. Bulgăraş de Strună (Omul de Zăpadă cântăreţ îşi etalează talentul)
 1. Strună: Iarna grijulie (cântec)
 1. Bulgăraşi muzicali (improvizaţie)
 1. Vorbăbună: Un dragon şi o prinţesă (Omul de Zăpadă povestitor spune o poveste)
 1. Bulgăraşi de Cunună şi Strună 
 1. Cunună: Ninge iar (Omul de Zăpadă poet spune noua lui poezie)
 1. Bulgăraşi de Cunună, Strună şi Vorbăbună (cei trei Oameni de Zăpadă îşi fac o formaţie muzicală)
 1. Strună, Cunună şi Vorbăbună: Ninge iar (formaţia celor trei Oameni de Zăpadă transformă poezia într-un cântec minunat)
 1. Bulgăraşi de bun rămas (oops, personajele încep să se topească în casă, aşa că fug repede afară, salutându-l pe copil - a doua personalizare)

Recenzii (1)

Scrie-ţi părerea şi inspiră-i pe alţii!

Adaugă o recenzie!