Cei trei Oameni de Zăpadă - marea poveste (set 4 piese)

Mergi la Detalii şi Recenzii

Autori:
Luminiţa Alexandru, Anda Ansheen
Vârsta recomandată:
4-10 ani
Format:
carte tipărită, cu fulg decorativ + audiobook şi mapă digitală cu reţete şi activităţi, descărcabile
Livrare:
24-48 h, 9.90 lei ridicare de la la Easybox sau 15 lei prin curier, gratuită peste 150 lei
39,00 Lei 32,00 Lei
Fără TVA:

Un set atractiv cu 4 piese, format din carte cu decoraţiune fulg de nea şi 2 bonusuri descărcabile din contul de client: mapă digitală cu activităţi haioase şi mp3 de 60 min. cu o dramatizare specială a poveştii.

Celebrele personaje Strună, Cunună şi Vorbăbună (Cei trei Oameni de Zăpadă) apar într-o carte, după ce au încântat mii de copii şi părinţi prin intermediul CD-urilor personalizate. Povestea NU repetă conţinutul CD-urilor din aceeaşi serie, ci oferă aventuri noi, o perspectivă surprinzătoare şi multe secrete din viaţa îndrăgitelor personaje. 

Ai răbdare să citeşti tot şi apasă Detalii pentru a afla mai multe. Acest set este minunat!

Cu ilustraţii minunate şi text incitant, cartea dezvăluie peripeţiile fascinante ale lui Strună, Cunună şi Vorbăbună - trei oameni de zăpadă talentaţi şi haioşi. Totul începe pe malul lacului Tanganyika din Tanzania, cu un pui de elefant şi unsprezece stropi de apă care vor parcurge circuitul apei în natură şi vor deveni fulgi la Braşov. Cum prind viaţă, la ce şcoală merg, cum se pregătesc pentru un zbor în spaţiu şi unde îşi petrec vara?

Apasă Detalii şi află mai multe.

Cartea nu face referiri la Crăciun sau Moş Crăciun şi poate fi oferită şi citită oricând.

Distribuie

Adaugă în coş

Ce vei primi

2 produse fizice:

  • o carte ilustrată, în format mare, de 220 mm x 280 mm, cu 28 de pagini, cu copertă backflap;
  • o decoraţiune fulg de nea pentru brad, din plastic şi fir textil; cartea şi fulgul vin în punguţă celofanată;

2 produse digitale (care se descarcă):

  • o mapă PDF cu reţete şi activităţi;
  • audiobook mp3, cu dramatizarea poveştii;

Produs digital înseamnă descărcare din cont, nu produs fizic.

Fişierele (mapa şi mp3) vor fi descărcate din contul de utilizator, secţiunea Descărcări ebook şi bonusuri, după livrarea comenzii, când primeşte statusul Finalizată (este nevoie de câteva ore pentru ca informaţia de la curier, privind livrarea, să ajungă la site).

Mapa digitală este un fişier PDF vă ajută să continuaţi magia cărţii şi să prelungiţi distracţia. Conţine: planşe de colorat, reţete sănătoase, activităţi corelate cu povestea. Este foarte utilă şi pentru dascălii care folosesc cartea în clasă.

Fişierul audio conţine povestea spusă de autoarea Luminiţa Alexandru (rolul povestitorului), alături de personajele Strună, Cunună, Vorbăbună, Buha, Owliver, Mirzache, interpretate de Andrei Ionescu şi Cristi Ionescu. Veţi descoperi şi multe alte personaje (veveriţele de la oraş, puricele de aur etc.). Include muzică şi efecte speciale. Acest fişier este original — nu este copia CD-urilor din aceeaşi serie! Copiii care au şi CD-urile vor putea face conexiuni între planurile acţiunii şi vor avea parte de o experienţă deosebită.

Durata: 1 h.

Avantajele setului

Cartea are un text amuzant, croit pe gustul copiilor de azi şi fiecare sfârşit de pagină îi provoacă pe cititori să dea pagina şi să afle cu sufletul la gură ce s-a mai întâmplat.

Ilustraţiile au rol dublu, uneori spunând propria poveste (oferă indicii şi informaţii în plus).

Paginaţia este creativă - textul este pus în pagină într-un mod original, cu inserţii de elemente grafice cu valoare educativă (de exemplu, atunci când se vorbeşte despre ore şi zile, copiii se pot orienta în timp urmărind ceasurile desenate).

Pe parcursul acţiunii sunt prezentate tot felul de emoţii ale personajelor - acestea sunt ilustrate grafic prin portrete succesive. Pe baza lor puteţi discuta cu copiii despre emoţii - recunoaşterea şi exprimarea lor. De asemenea, copiii vor învăţa şi despre valorile morale (cinste, altruism vs. egoism, curaj, răbdare etc.).

Cartea conţine clapete funcţionale cu: dicţionar de cuvinte şi expresii noi şi un test de atenţie.

Poate fi folosită cu succes pentru a discuta despre: emoţii, valori morale, circuitul apei în natură.

Seria mai conţine şi CD-uri audio personalizate: "Surpriza Oamenilor de Zăpadă", "Concertul Oamenilor de Zăpadă", “Călătoria Oamenilor de Zăpadă” şi “Colindele Oamenilor de Zăpadă”.

Despre ce este vorba în carte

Povestea începe pe malul lacului Tanganyika din Tanzania, cu un pui de elefant şi unsprezece stropi de apă. Aceştia ajung în aer, se evaporă, călătoresc peste Oceanul Atlantic, trec peste Europa, apoi se transformă în fulgi şi cad în curtea lui Alice de la Braşov - o fetiţă care avea motivele ei să nu vorbească (dar care devine foarte vorbăreaţă datorită noilor săi prieteni). Printr-o serie de întâmplări amuzante din care nu lipsesc câinele Mirzache şi un purice de aur, fulgii năstruşnici ajung să fie încorporaţi în bulgări, apoi modelaţi ca oameni de zăpadă care prind viaţă. Ei ajung la Şoala Internaţională a Oamenilor de Zăpadă, îşi descoperă numeroase talente, apoi arată lumii talentele lor intr-un mare concert. La un moment dat ajung şi la oraş, unde au loc de aventuri care vă vor amuza. Ei au parte şi de un antrenament "drastic" (foarte comic) pentru o eventuală misiune în spaţiu - antrenorii fiind celebrele bufniţe Buha şi Owliver, în roluri memorabile. Oamenii de zăpadă se întorc până la urmă la Alice, iar spre primăvară pleacă într-o nouă aventură, într-o tabără specială de pe Vârful Moldoveanu din Munţii Făgăraş, unde găsesc servicii "răcoroase" şi distracţie în perioada primăvară-toamnă.

Finalul cărţii este interactiv, cu o pagină-ramă în care copiii sunt invitaţi să lipească desenul lor, în care să arate cum îşi imaginează ei activităţile din tabără.

Recenzii (4)

Scrie-ţi părerea şi inspiră-i pe alţii!

Adaugă o recenzie!