Testimoniale

Ne bucurăm să descoperim online sau să primim astfel de impresii. Vă mulţumim pentru aprecieri şi pentru prietenie. Dacă doriţi să ne transmiteţi un feedback, vă invităm cu drag să îl scrieţi aici.

Corina, Bogdan, Nadia şi Sara | despre colecţiile Buha & Owliver şi Oamenii de Zăpadă

"Două dude ude stau în dud la drum..." — acesta a fost pentru noi refrenul verii 2021. L-am fredonat de zeci de ori, alături de toate celelalte cântecele de pe CD-urile cu Buha și Owliver, împreună cu fetițele noastre. În aproape fiecare dimineață, în drum spre școală sau grădiniță, dar și în călătoriile mai lungi din weekend sau vacanțe, ne-au amuzat și ne-au încântat cu povestioarele lor, cu jocurile și cu cântecele lor.

Buha și Owliver, dar și cei trei oameni de zăpadă, sunt prietenii noștri de câțiva ani de zile (ba chiar Strună, Cunună și Vorbă Bună ne și vizitează în fiecare iarnă, spre uimirea și bucuria Nadiei, fetița noastră cea mare). Alături de ei am învățat lucruri interesante despre alimentația sănătoasă, am cântat, ne-am jucat căutând răspunsuri la ghicitori sau găsind diminutivele unor cuvinte haioase.

Energie pozitivă, voie bună, informații nostime și utile, cântece frumoase — asta au reușit să ne transmită OAMENII MINUNAŢI care au creat acest proiect MINUNAT! Felicitări și mult succes în continuare! Suntem cu inima alături de voi!

Eliza Biro — profesor, instructor de Aware Parenting, blog suntpitic.ro | despre “Barbazuc, magicianul cuvintelor”

Este un set educativ superb, original și foarte util copiilor cu vârste între 6-10 ani. Dincolo de farmecul personajului și de aventurile amuzante care te prind, magia acestui set constă în mesajul său profund: cuvintele au superputeri, iar educația este foarte importantă. Ea poate schimba viața unei persoane, dar și a unei întregi comunități. […] Cartea conține o poveste ritmată, cu jocuri de cuvinte și ironie fină. Este o replică în miniatură a societății în care trăim, explicată pe înțelesul celor mici. Este atât de frumoasă, de complexă și de bine realizată această carte, încât trebuie să o citiți ca să vă dați seama de cât este de valoroasă. Și nu o dată, ci de mai multe ori, pentru a descifra noi sensuri și noi înțelesuri. Vezi recenzia.

Kovacs Raluca (Bufniţa cea Înţeleaptă) — profesor | despre “Săculeţul cu poveşti”

Recomand aceste minunății. Să vă spun de ce. În primul rând, îndată ce dai comanda, hop şi confirmarea. Pe mail şi foarte prietenește prin SMS. Apoi nu trece mult, pe cuvânt de Bufniţă, ca hop şi curierul zâmbitor cu pachețelul. Dacă ai răbdare şi nu îți vine o poftă nebună să îl sfâșii, poți să observi cu cât drag a fost împachetat. Are așa, o vibrație specială. Apoi interiorul. Poveștile! Păi textele sunt comice de râzi şi nu ai nici o șansă să intuiești cum se termină. (Aici eu il iubesc pe Mazui Măzărui şi cei mici ai casei pe Flintifiuşcă, evident). Dar pe lângă text şi ilustraţie curată şi aerisită, poţi să asculți poveștile. Audio! Ca cele de pe vinil! Cu voci grozave. Şi când crezi că ai râs destul, mai tragi o tură, ca le descoperi altfel. Noi întâi le-am tot ascultat în română, dar sunt şi în engleză. De ce am amânat audiția în altă limbă? De frică. Dacă suna a englezească românizată? Dacă textul nu curge şi pierde din farmec? Nici pomeneală. Parcă sunt alte poveşti, vă jur. Dar nu mă opresc. Avem și instrucțiuni de jocuri legate de texte? Avem. Avem şi un săculeț pentru aceste bunătăți care să fie duse în vacanţa de Paşte la bunica, la Oradea? Avem. Dar iscălitura autoarei şi toată dragostea ei când a scris numele copiilor acolo este? Este. P.S. Au meritat fiecare bănuț. Pe cuvânt de Bufniţă. Te iubim, Copilul Verde!

Mădălina Catrina şi Roxxy | despre seria “În drum spre grădiniţă şi şcoală”

Când am cumpărat primele CD-uri din seria "În drum spre grădiniţă şi şcoală", nu m-am aşteptat ca Buha şi Owliver să devină prietenii nelipsiţi ai dimineţilor petrecute de noi în maşină. Roxxy ii iubeşte atât de mult, încât îşi doreşte să îi invite la noi acasă, ca să cânte cu ei "Castravetele ţepos" şi să se joace împreună. Ascultând-o pe Buha, am avut plăcerea să descoperim poveşti frumoase, cântece voioase şi sfaturi delicioase, scrise de Luminiţa şi interpretate extraordinar de Andrei, iar micuţul Owliver ne-a ajutat să descoperim tainele "englezeşti" ale legumelor şi fructelor. Ne-am bucurat să o "cunoaştem" şi pe Koko şi sperăm ca, în curând, să mai facem cunoştinţă şi cu alţi prieteni ai bufniţei, pentru că lumea creată de ei este încântătoare şi folositoare, ajutându-i pe copii să înţeleagă importanţa fructelor şi legumelor şi nu numai. Vă mulţumim pentru prietenia voastră şi... keep up the good work!  

Gabriela Maalouf — consilier dezvoltare personală, psiholog şcolar | despre cartea “Poftă de poveşti”

Charlize cat si Karim se plictisisera de povestile Disney, cu Barbie sau cele clasice. Voiau si altceva. Intamplator - Slava Cerului -  am descoperit “ Pofta de povesti ” si am luat-o cu noi in vacanta. De la prima lecturare, copiii nu s-au mai despartit de ea. Fie ca am mers la mare, la terasa, la zile de nastere, la zile de nastere, petreceri, ei luau cartea cu ei. Una dintre cele mai amuzante situatii a fost cand au inceput sa se certe pe ea. Cine? Ei doi… copiii mei care nu se cearta pe jocuri, jucarii sau alte chestii. Ei bine, “Pofta de povesti” i-a fascinat complet si… plecati peste mari si tari… a trebuit sa o tragem la Xerox. Sa nu mai zic ca Charlize a mancat mazare pentru prima data in viata ei, tot datorita cartii… au invatat mai toate rimele de acolo si au facut jocuri de rol, pe baza povestilor. Nu este de mirare ca “ Pofta de povesti” are atatea premii internationale… Vezi recenzia.

Maria Varga  —  nutriţionist dietetician | despre atelierele şi produsele editoriale Copilul Verde

Descoperind pagina Copilului Verde mi-a venit să urlu de bucurie! Întruchipează în totalitate ceea ce am investit sufleteşte în ultimii ani în activităţi destinate copiilor, în care eu cred şi pe care le promovez cu tărie. Îmi doresc din tot sufletul ca acest proiect să se dezvolte şi să ajungă la cât mai mulţi părinţi şi copii, contribuind la creşterea unei generaţii de copii sănătoşi.

Laura Andreea Olariu — mămică, fan Buha

Vă mulțumesc pentru minunatele CD-uri cu povești, cântece și învățăminte! Copiii mei le adoră, nu călătorim nicăieri fără Buha. Mă bucur că au înțeles importanţa fructelor și legumelor, cum să înlocuim zahărul, cum să mâncăm sănătos. Vă mulțumesc că existaţi! Abia aşteptăm următorul CD, “Carnaval”! 

Cristina Ivaşcu — fondator VerdeBun | despre conceptul Copilul Verde

Proiectul Copilul Verde este cea mai bună cale de a învăţa cum să adoptăm prin joacă un stil de viaţă sănătos, alături de copiii noştri. Mă simt onorată că am descoperit această echipă de oameni minunaţi. Acum văd lucrurile cu adevărat importante din viaţa noastră agitată. Jos pălăria, Copilule Verde!

Trupa Mandinga | despre ateliere şi produsele editoriale

Copilul Verde este un proiect de edutainment foarte atractiv şi interesant, o initiaţivă unică. A fost o plăcere să-l descoperim, ne place şi îl susţinem! Şi noi credem că e foarte important să înveţi copiii mici valorile morale şi un stil de viaţă sănătos, încă de la primii paşi. Ei merită tot ce este mai bun. Iar dacă faci învăţarea distractivă, eficienţa e garantată. Succes, Copilul Verde!

Liliana Ştefura — asistent farmacist şi cititor | despre conceptul Copilul Verde

Copilul Verde este un loc magic unde te conectezi la esenţă: valori reale, hrană sănătoasă, armonie cu natura. Am avut bucuria să aflu de acest proiect de amploare încă de la începutul lui şi m-am bucurat enorm, ca un copil. Este un proiect educaţional foarte bine pus la punct şi, cu susţinerea celor din jur, poate ajuta noile generaţii să crească armonios, integrând tot ceea ce înseamnă natural şi obiceiuri sănătoase. E fascinant cum Luminiţa Alexandru, fondatorul Copilul Verde, reuşeşte să creeze acest cadru de învăţare eficient, fără sa dea senzaţia unei lecţii clasice şi plictisitoare. Descoperiţi şi susţineţi Copilul Verde - minunatul copil din noi, după care tânjim cu toţii!