USB stick seria Cei trei Oameni de Zăpadă vol. 1-4 - PERSONALIZAT

  • USB-seria-oamenii-de-zapada

Mergi la Detalii şi Recenzii

Autori:
Luminiţa Alexandru, Andrei Ionescu, Cristian Ionescu
Vârsta recomandată:
4+
Livrare:
expediere în 5-10 zile lucrătoare, curier sau Easybox, GRATUITĂ ; dacă te grăbeşti, aplică taxa de urgenţă
Merch:
USB card cu 4 audiobooks PERSONALIZATE + 1 cutie transparentă. O feerie de iarnă cu poezii, poveşti, cântece originale şi momente amuzante, în care copiii îşi aud numele taman în toiul acţiunii. Află mai multe despre aventurile celor trei oameni de zăpadă în Detalii.

Ascultă fragmente din cele 4 volume

Înainte de a pune în coș, selectează:

206,00 Lei 173,00 Lei
Fără TVA:

Seria audio Cei trei Oameni de Zăpadă, pe USB stick (MP3)

Personajele Strună, Cunună şi Vorbăbună îi vor uimi pe copii cu poeziile, cântecele şi poveştile lor originale. Copiii vor fi foarte surprinşi şi încântaţi să-şi audă numele în toiul aventurilor. Un cadou impresionant, pentru sărbători de vis. Acest stick USB sub formă de card conţine:

 Vol. 1 Surpriza Oamenilor de Zăpadă

 Vol. 2 Concertul Oamenilor de Zăpadă

 Vol. 3 Călătoria Oamenilor de Zăpadă

 Vol. 4 Colindele Oamenilor de Zăpadă

Scrie cu atenţie datele necesare personalizării. Apelează-ne dacă ai nevoie de asistenţă. Seria este disponibilă şi în format CD.


Un cadou de iarnă minunat

 fiecare volum este personalizat audio cu prenumele şi numele copilului plus alte informaţii, conform scenariului;

 pot fi menţionaţi toţi fraţii;

 conţinutul este original: peste 145 de minute de muzică, poezii, poveşti, momente umoristice de calitate;

Compatibilitate: cu orice dispozitiv care are slot USB standard (laptop, boxă portabilă, desktop, player auto, player portabil etc.). 

Cardul USB vine ambalat într-o cutie de protecţie.

 

Distribuie

Adaugă în coş

O feerie sonoră amplă, captivantă şi impresionantă, întinsă pe parcursul celor 4 volume personalizate, cu un conţinut original, foarte bine cântat, recitat şi povestit. 

  • În volumul întâi, Surpriza Oamenilor de Zăpadă, cei trei oameni de zăpadă haioşi vin în casa copilului, îi arată talentele lor şi îi cântă numele: Strună este cântăreţ, Cunună este poet, iar Vorbăbună povestitor, aşa că îi oferă copilului o frumoasă feerie de iarnă cu poezii, cântece şi o poveste minunată. Of, dar în casă e cald şi încep să se topească, aşa că o zbughesc afară şi continuă aventura prin pădure, în căutarea unor colegi alături de care să facă o trupă muzicală.
  • În volumul al doilea, Concertul Oamenilor de Zăpadă, oamenii de zăpadă se întâlnesc cu o vulpe francofonă care cântă la oboi, un urs cu o tubă, o marmotă care cântă la bucium şi un piţigoi care este dirijor. Nu e simplu să-i convingă să devină colegi de trupă, dar până la urmă reuşesc, iar marele lor concert are loc. Evident, se reîntâlnesc şi cu copilul, pentru că şi acest volum este personalizat emoţionant.
  • În volumul al treilea, Călătoria Oamenilor de Zăpadă, apar personaje noi, iar oamenii de zăpadă pleacă în aventură la oraş. Cântă pe stradă, merg la mall, la gelaterie şi în parc. Au parte şi de o experienţă uluitoare, un antrenament pentru o călătorie în spaţiu, iar antrenorul principal este chiar Buha. Personalizarea din acest volum este cu totul specială — analizând dosarele necesare plecării în spaţiu, Buha dă peste dosarul copilului şi află ce legume şi fructe mănâncă acesta, ba chiar face şi recomandări! 
  • Volumul al patrulea, Colindele Oamenilor de Zăpadă, este foarte palpitant. Un clan numeros de iepuri a pus ochii pe nasurile din morcovi ale oamenilor de zăpadă. Mama iepuroaică are un plan, dar în joc apare şi o reporteriţă care face o transmisiune în direct. Marea emisiune se va auzi, desigur, şi în casa copilului, pentru că şi acest volum este personalizat surprinzător. “Colindele” oamenilor de zăpadă sunt cântece de iarnă originale care vor deveni preferatele copiilor.

 

Recenzii (1)

Scrie-ţi părerea şi inspiră-i pe alţii!

Adaugă o recenzie!