Pachet serie CD În drum spre grădiniţă şi şcoală vol. 1-6 PERSONALIZATE

Mergi la Detalii şi Recenzii

Autori:
Luminiţa Alexandru, Andrei Ionescu, Cristian Ionescu
Vârsta recomandată:
4+
Livrare:
expediere în 5-10 zile lucrătoare, curier sau Easybox, 12 lei, gratuită peste 120 lei; dacă te grăbeşti, aplică taxa de urgenţă
Merch:
atenţie, sacoşa nu mai este disponibilă

Înainte de a pune în coș, selectează:

348,00 Lei 295,00 Lei
Fără TVA:

Pachet promoţional, cu TRANSPORT GRATUIT. Toate volumele sunt personalizate deosebit. Descoperă cea mai eficientă serie audio educativă pentru preşcolari şi şcolari! Copilul tău va fi încântat de CD-urile cu celebrele bufniţe Buha şi Owliver, de care a auzit la şcoală sau la prieteni! Mii de copii din toată ţara au învăţat multe lucruri bune şi utile prin intermediul cântecelor, poveştilor şi jocurilor acestei serii de succes. Profită de acest pachet promoţional care conţine 3 volume personalizate! Citeşte detaliile şi vezi filmele de prezentare, ascultă mostre din cuprins, convinge-te. 

"În drum spre grădiniţă şi şcoală" este o serie de edutainment unică în România. Acest set audio face educaţie prin distracţie şi este foarte atractiv şi eficient. El transformă drumul către şcoală sau grădiniţă într-o experienţă minunată şi de asemenea, este util în excursii dar şi în grădiniţe şi centre after school. Toate volumele  sunt personalizate iar toata seria este bilingva, copiii învăţând în pararel, intuitiv, şi limba engleză. Seria este recomandată de la 4 ani şi nu are limită superioară de vârstă, fiind captivantă chiar şi pentru părinţi. Toate CD-urile promovează un stil de viaţă sănătos, împrietenindu-i pe copii cu legumele, fructele, natura, bunele maniere, sportul, cărţile.

Detalii despre personalizare

Volumul 1 din seria “În drum spre grădiniţă şi şcoală” este personalizat audio – înţeleapta bufniţă Buha se adresează prietenos copilului, pronunţându-i toate prenumele şi numele, spre marea surpriză a acestuia.

Completează CORECT datele solicitate în rubrica „Opţiuni disponibile” şi apasă „Adaugă în coş”. Pentru un efect maxim, este important să specifici şi numele (de familie), nu doar prenumele! Nu va fi strigat ca la catalog, ci într-un context cu mare impact emoţional. Dacă copilul are mai multe prenume, scrie-le pe toate în ordinea în care vrei să fie rostite şi PUNE PRENUMELE UZUAL SAU PORECLA ÎNTRE PARANTEZE. La piesa 1 sunt rostite absolut toate prenumele şi numele. La piesele 2 şi 9 bufniţa spune doar prenumele cel mai des folosit (sau numele de alint/porecla). Ce scrii în paranteză se va auzi la piesele 2 şi 9, fără restul numelor. Pentru a nu apărea confuzii, scrie numele de familie cu majuscule (litere mari).

Exemplu pentru copil cu 1 prenume: Maria POPESCU.

Exemplu pentru copil cu 2 prenume: (Maria) Iulia POPESCU.

Exemplu pentru copil cu 2 prenume şi o poreclă: Maria Iulia (Măriuca) POPESCU.

Exemplu pentru cazuri speciale: Grupa Fluturaşilor de la Grădiniţa Aricel; copiii de la After School Curcubeul vesel. 

Dacă sunt mai mulţi fraţi, enumerarea va fi astfel: (Andrei) Daniel, Mara POPESCU. Pot fi menţionaţi toţi fraţii, chiar şi cei care sunt bebeluşi în momentul achiziţionării CD-ului! Copiii cresc, personalizarea rămâne valabilă. Dacă foloseşti CD-ul corespunzător, se vor bucura de el şi frăţiorii mai mici, cand vor atinge varsta de 4 ani. Între copii trebuie să pui virgule iar la final numele de familie!

Exemplu pentru mulţi fraţi: Ana Maria, Andrei Codrin (Codrinuţ), Daria, Alin POPESCU.

Volumele 2, 3, 4 şi 6 au personalizări pe baza prenumelui şi numelui copilului.

În vol.5, Buha va menţiona o întâmplare recentă din viaţa copilului, spre marea surprindere a acestuia. Textul final, editat de noi, va avea cca 25 de cuvinte (personalizare inclusă în preţ). Te rugăm să ne relatezi 1, maximum 2 întâmplări şi să le prezinţi pe scurt. Dacă doreşti o personalizare de cca 50 de cuvinte, selectează "Personalizare lungă" de la rubrica de Opţiuni.

Etichete:

Distribuie

Adaugă în coş

Avantajele folosirii acestei serii

  • vei face trezirea de dimineaţă mai rapidă (copiii vor dori să se reîntâlnească cu bufniţele)
  • veţi avea cu toţii un drum mult mai plăcut către grădiniţă sau şcoală
  • vei feri copilul de reclame sau emisiuni nepotrivite de la radio
  • vei stimula interesul şi pofta copilului pentru o varietate de legume şi fructe (posibil să îţi ceară supă minsetrone, ridichi, broccoli, curmale şi altele!) 
  • vei "antrena" copilul pentru o zi optmistă şi productivă
  • copilul va învăţa foarte repede şi durabil multe lucruri interesante şi folositoare (alimentaţia corectă, lumea plantelor şi animalelor, curiozităţi, vorbirea corectă, regulile de politeţe, genurile muzicale etc.)
  • copilul va învăţa inclusiv limba engleză (USB-ul este bilingv începând de la piesa 10)

 

Atenţie! Produsele personalizate nu se pot expedia în ziua comenzii ci în termen de până la 6 zile lucrătoare! La butonul “Opţiuni disponibile” poţi solicita însă expediere cu prioritate (dacă este pentru o aniversare sau urgenţă). Mai reţine ca produsele personalizate la cerere nu sunt returnabile, conform legii. Personalizarea este audio. 

Procedura în cazul pronunţiei greşite

Suntem atenţi şi dacă ceva nu e clar din comandă, te vom suna înainte de sesiunea de înregistrări. Personalizarea va fi exact cu numele scrise de tine. Totuşi, dacă noi, dintr-o eroare umană, am pronunţat alt nume sau altfel decât am convenit, nu trebuie decât să ne suni şi vom reface garantat imediat CD-ul, expediindu-l prin curier, cu transport gratuit.

Dacă ai furnizat date greşite sau soliciţi alt nume după ce personalizarea a fost facută, atunci va trebui sa achiziţionezi o personalizare  suplimentară. Scrie prenumele şi numele corecte!

Acest set cu 6 CD-uri reprezintă un cadou minunat pe care să-l oferi unui copil. Vei impresiona cu un dar original, de calitate, educativ şi distractiv, cu un mare impact emoţional. 

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, nu ezita să ne suni sau să ne scrii prin email şi te vom ajuta cu plăcere.

Recenzii (3)

Scrie-ţi părerea şi inspiră-i pe alţii!

Adaugă o recenzie!