Cum comanzi şi cum livrăm?

Cat costa transportul?

Doar 9.5 lei oriunde in tara, prin curier rapid.

In cat timp ajunge comanda ta?

 •          Toate comenzile efectuate pe acest site sunt expediate prin curier rapid pe teritoriul Romaniei, in cel mai scurt timp posibil, in functie de tipul produselor comandate. Daca ai facut comanda pana la ora 13, intr-o zi lucratoare, aceasta va fi expediata de regula in aceeasi zi si va ajunge la destinatie in 24-48 h. Fac exceptie localitatile rurale sau greu accesibile, unde comenzile vor ajunge in 48-72h. Daca ai facut comanda in weekend, comanda va fi expediata luni.
 •          Daca ai comandat produse personalizate, durata de expediere va fi cea specificata in descrierea produsului respectiv. Din momentul expedierii, comanda este livrata in termen de 24-48 de ore, pentru localitatile accesibile.
 •          Pe timp de iarna si vreme instabila, precum si in perioadele foarte aglomerate (in preajma Pastelui, Craciunului, zilei de 1 iunie, etc.), durata de livrare poate depasi 72 h. 
 •          Daca ai comandat un produs digital (pachet de acces in Canalul TV, ebook, felicitare video digitala etc.), livrarea va fi direct in contul de utilizator la sectiunea Descarcari si/sau prin email, in functie de produsul comandat. De ex., dupa ce plata a fost inregistrata pentru un pachet Edutainment, primesti acces direct in Canalul TV (te loghezi in cont si atat). Detaliile privind livrarea acestor produse sunt specificate in pagina produselor respective.
 • Ce firma de curierat va livra comanda?
 • Toate comenzile sunt preluate de Nemo Express si livrate la adresa specificata in comanda, acasa, la birou sau direct persoanei careia ii faci un cadou.
 •           Comenzile nu pot fi livrate prin Posta Romana, nu pot fi ridicate de la sediul nostru sau din alte locatii. Cea mai facila si rapida modalitate de livrare este curieratul rapid. Costurile noastre de transport sunt cele mai mici posibile: DOAR 9.5 LEI, ORIUNDE IN ROMANIA
 Care este taxa de transport? Cum poti beneficia de taxa 0?
 • Costul transportului este cel afisat in cosul de cumparaturi, respectiv 9.5 lei, pentru orice localitate din Romania, pentru ambalaje tip plic din carton sau plic antisoc cu greutatea intre 0-3 kg. NU se percep taxe suplimentare pentru localitati rurale. Pentru colete peste 3 kg si cu valoare sub 150 lei se percepe o taxa de 1 leu/kg. Produsele cu dimensiuni mari (precum seturi creative sau jocuri magnetice) care necesita ambalare in colet au mentionata o taxa suplimentara de ambalare pe pagina produsului (2-4 lei).
 • Poti beneficia de transport gratuit atunci cand valoarea cosului este minimum 150 lei, indiferent de greutatea pachetului sau coletului. Te incurajam sa faci comenzi colective, impreuna cu colegii de birou, rudele sau vecinii ori sa iti faci rezerve de cadouri, comandand o carte sau o jucarie in plus.

Coşul minim pentru a putea comanda pe site: 50 lei.

Cum afli daca a fost expediata comanda? Traseul comenzii poate fi urmarit?
 •          Vei primi un mesaj de confirmare prin email si SMS, in momentul expedierii comenzii. Daca ai furnizat o adresa corecta, vei primi cu siguranta mesajul. Iti sugeram sa verifici zilnic si folderul Spam/Junk. Daca ai furnizat o adresa invalida, gresita, vei rata acest mesaj important. Te rugam sa completezi cu atentie datele. Printre cele mai frecvente erori se afla terminatiile gmail.ro in loc de .com, yaho.com in loc de yahoo.com si altele.
 •          Daca ai primit mesajul de informare de la noi, in care te anuntam expedierea, acesta contine numarul AWB. Poti introduce acest numar pe site-ul www.nemoexpress.ro si poti urmari traseul coletului. Din momentul primirii acestui mesaj, livrarea va avea loc in 24-48 de ore, in functie de localitatea de destinatie. Daca mesajul ti-a fost expediat vineri (coletul a plecat vineri), livrarea va avea loc luni.
 •          Daca nu ai primit inca un mesaj de informare a expedierii, acest lucru se poate datora mai multor motive: a) procesarea nu este gata (exemplu: personalizarile sunt in lucru), b) mesajul a fost trimis dar a ajuns in Spam sau c) nu a putut fi livrat datorita adresei de email gresite. In acest caz, suna la 0726179537 si noi vom verifica statusul comenzii sau intra in contul de utilizator si verifica statusul comenzii.
Cum procedezi daca intarzie coletul sau nu l-ai primit, desi a fost expediat?
 •          Verifica starea telefonului si lista apelurilor telefonice – curierul suna inainte de a veni la adresa. Daca ai telefonul inchis sau nu raspunzi la numere necunoscute, vei rata livrarea. Curierul are obligatia de a face o noua incercare de livrare, fara taxe suplimentare, a doua zi. Atentie! Livrarea va avea loc la adresa specificata in comanda – curierul nu iti poate impune sa te deplasezi in alte locatii, pe alte strazi etc. Te rugam sa ne sesizezi daca acest lucru regretabil se intampla.
 •          Daca telefonul este functional si livrarea nu a avut loc in termenul indicat in emailul de confirmare a expedierii sau daca ai orice alta problema legata de curier, te rugam sa ne suni sau poti suna si direct la Nemo Express - 0727/348048 sau 0731/400242, specificand numarul AWB si solicitand verificarea statusului. In cazul in care numerele sunt ocupate, poti trimite un email la: reclamatii@nemoexpres.ro, specificand nr. AWB si explicand problema. Vei primi raspuns si problema se va rezolva rapid.  
Important! Comenzile sunt pregatite cu grija si ambalate corespunzator. Te rugam sa te asiguri in prezenta curierului ca plicul/coletul a ajuns intact, ca ambalajul nu a suferit deteriorari sau alte vicii de transport, in caz contrar iti recomandam sa refuzi primirea, specificand viciul de transport pe AWB.
Modalitati de comunicare 

Toata corespondenta privind comanda si livrarea are loc prin email sau a numarului de telefon 0726179537. Te incurajam sa folosesti cu prioritate adresa de email (primeşti toate datele în emailul de confirmare a  comenzii). De asemenea, ne poţi scrie folosind formularul de contact. Te rugam sa nu trimiti intrebari legate de statusul comenzii pe pagina de Facebook, Twitter – acestea nu au legatura directa cu site-ul unde ai facut comanda. Este posibil sa ratam mesajul sau sa nu raspundem in timp util. Iti multumim pentru timpul acordat si speram ca ai avut o experienta deosebita pe site-ul nostru.