Călătoria Oamenilor de Zăpadă (vol. 3 al seriei) - CD PERSONALIZAT

Mergi la Detalii şi Recenzii

Autori:
Luminiţa Alexandru, Andrei Ionescu, Cristian Ionescu
Vârsta recomandată:
de la 4 ani
Livrare:
expediere în 5-10 zile lucrătoare, curier sau Easybox, 12 lei, gratuită peste 120 lei; dacă te grăbeşti, aplică taxa de urgenţă

Demo audio vol.3 Călătoria Oamenilor de Zăpadă

Înainte de a pune în coș, selectează:

58,00 Lei
Fără TVA:

Un nou volum din seria Cei trei Oameni de Zăpadă, perfect pentru cadourile din perioada iernii! Şi acest volum este personalizat cu numele copilului, într-un mod surprinzător.  Te rugăm să completezi cu atenţie datele necesare personalizării. Dacă nu eşti familiar cu această serie sau cu librăria noastră, ne poţi suna şi te vom îndruma. Apasă Detalii pentru mai multe informaţii.

Despre ce este vorba în acest nou CD audio?

Celebrele personaje Strună, Cunună şi Vorbăbună îşi continuă seria de aventuri cu o incursiune la oraş şi o lansare în spaţiu. După marele concert din volumul al doilea, cei trei Oameni de Zăpadă ajung la oraş, fac pe muzicanţii stradali, sunt confundaţi cu nişte actori bine deghizaţi şi ajung la cinema la mall, apoi la gelaterie şi au o întâlnire de gradul zero cu Buha şi Owliver, reprezentanţi NASA într-un program spaţial. Astfel, încep un antrenament drastic în diferite simulatoare, culminat cu pornirea motoarelor pentru lansarea în spaţiu.

Oare vor ajunge în spaţiu sau în altă parte? Experienţa lor la oraş este atât de comică, încât veţi râde cu hohote. Deşi copiii care îl vor asculta au avut parte de două personalizări deja, să ştiţi că noua personalizare este imprevizibilă, iar surpriza va fi colosală!

Distribuie

Adaugă în coş

Detalii privind personalizarea

Toate CD-urile sunt personalizate; se înregistrează câte un exemplar în parte pentru fiecare copil sau grup de fraţi.

Dacă aveţi mai mulţi copii, îi puteţi menţiona astfel: ex. Alina şi Petru POPESCU; se vor scrie doar câte un prenume uzual/copil şi la final numele de familie; nu se pot menţiona toate prenumele.

În cazul fraţilor, la rubricile cu 3 legume si 3 fructe preferate este necesar să scrieţi legumele şi fructele mancate/acceptate de toţi, nu cate 3 legume si cate 3 fructe de fiecare copil! Dacă doriţi referiri la fiecare copil în parte, apelaţi la opţiunea Personalizare extinsă.

Vă rugăm să verificaţi datele şi, dacă este posibil, să folosiţi diacritice; pentru orice nume care nu e clar ca pronunţie, veţi fi sunaţi.

Demo-ul audio de pe pagină vă dă exemplu de personalizare standard, plus completarea de la personalizarea extinsă; personalizarea standard, inclusă în preţ, va menţiona: prenumele şi numele copilului, 3 legume şi 3 fructe preferate de acesta şi 2 legume sau fructe recomandate de personajul Buha.

Personalizarea extinsă: pe lângă personalizarea standard despre legumele şi fructele preferate, se vor face referiri ca în demo, la activităţi, fapte, pasiuni ale copilului; dacă veţi bifa opţiunea de personalizare extinsă veţi fi sunaţi ulterior pentru a furniza informaţiile necesare.

Produsele personalizate la cerere nu sunt returnabile, conform legii.

Despre celelalte două volume şi despre carte

Călătoria Oamenilor de Zăpadă este volumul al treilea din serie. Aceasta mai conţine vol.1 - Surpriza Oamenilor de Zăpadă şi vol.2 - Concertul Oamenilor de Zăpadă.

Cum trebuie ascultate? În ordine, deoarece acţiunea se desfăşoară cronologic, iar personalizările au legătură unele cu altele în ordinea volumelor. Prin urmare, nu este indicat să cumpăraţi şi să ascultaţi prima dată volumul nr.3, ci volumul 1.

Lista pieselor, durată şi autori

  1. Întâlnirea cu Mirzache
  2. Muzicanţii stradali
  3. La mall
  4. La gelaterie
  5. Visul – Întâlnirea cu Buha şi Owliver
  6. Visul - Dosarul (personalizat)
  7. Visul – Antrenamentul
  8. Visul – Lansarea în spaţiu
  9. În drum spre Alice
  10. Plecarea în tabără

Durata: variază, în funcţie de nume şi de tipul personalizării, standard sau extins.

Durata totală depăşeşte 40 min.

Voci principale: Andrei Ionescu (în rolurile Strună, Cunună, Buha şi Owliver); Cristian Ioan Ionescu (în rolurile Vorbăbună şi Mirzache)

Sound design, melodii şi interpretare instrumentală şi vocală: Andrei Ionescu

Concept, scenariu şi regie: Luminiţa Alexandru

Cartea conţine textul de pe CD-uri? NU! Cartea "Cei trei Oameni de Zăpadă - marea poveste" oferă o altă perspectivă şi vine cu multe aventuri noi. De exemplu, copiii vor afla cum au apărut aceşti oameni de zăpadă, cum au prins viaţă, cine i-a modelat şi ce fac ei pe timpul verii pentru a putea reveni mereu în iarna următoare.

Cartea este de fapt un set de 4 piese - mai conţine un calendar pentru frigider, o mapă digitală cu activitaţi şi reţete şi un mp3 cu dramatizarea poveştii. Pe cuprinsul cărţii copiii beneficiază de un dicţionar de cuvinte noi şi un test. Textul este plin de umor, iar ilustraţiile sunt cu totul speciale (ele comunică multe informaţii în plus).

Toate volumele sunt CD-uri audio personalizate pe suport CD-R.

Pot fi ascultate pe orice cititor de CD (player auto cu unitate CD, DVD player, CD player portabil, laptop sau PC cu unitate de CD) şi nu necesită instalare.

Vă rugăm să verificaţi că playerul dvs. citeşte CD-R şi că PC-ul sau laptopul la care vreţi să ascultaţi are unitate CD internă sau externă.

Între audiţii, păstraţi CD-urile în carcasă şi feriţi-le de aburi şi temperaturi extreme.

Nu este indicat să le lasaţi spre manevrare copiilor foarte mici deoarece aceştia le pot zgâria.

Recenzii (0)

Scrie-ţi părerea şi inspiră-i pe alţii!

Adaugă o recenzie!