Carnaval - album audio cu cântece şi jocuri distractive - CD + mască

Mergi la Detalii şi Recenzii

Ascultă descrierea

Set:
CD audio personalizat şi cadou o mască de carnaval
Autori:
Luminiţa Alexandru, Andrei Ionescu, Misato Takeda
Vârsta recomandată:
5+
Livrare:
4-10 zile lucrătoare (dacă te grăbeşti, selectează Taxa de urgenţă); livrare gratuită peste 150 lei

Fragmente album audio

Înainte de a pune în coș, selectează:

41,00 Lei
Fără TVA:

La carnaval, fără să ieşi din casă

Izolarea, şcoala online şi statul în casă sunt dificile. Fă-i copilului tău o surpriză binemeritată! Prin intermediul acestui CD personalizat, el va participa de la distanţă la un mare carnaval şi se va distra grozav cu celebrele personaje Buha, Owliver, Koko şi prietenii acestora. Acest album audio conţine:

 cântece optimiste bilingve (română şi engleză)

 jocuri muzicale de dicţie şi atenţie

 momente cu umor de bun-gust

 personalizare cu numele şi oraşul copilului inclusă în preţ

 personalizare suplimentară la cerere

Înainte de a pune în coş, citeşte şi Detalii, ascultă fragmentele audio de mai sus! Dacă nu mai ai CD player, poţi comanda versiunea digitală (MP3).


Primeşti mai mult decât un CD!

Pentru o experienţă deosebită, vei primi:

 un CD audio în carcasă slim, cu copertă color şi 13 piese (cu personalizare inclusă) sau 14 (cu personalizare suplimentară)

 o mască de carnaval cu model la alegere (din carton cu finisaj metalizat / glitter, cu elastic)

 opţional: broşură cu versurile cântecelor şi jocurilor muzicale, în limba română şi engleză (eBook PDF sau cartonată, glossy premium, 10 pg.)

Atenţie! Acest produs are două formate, CD audio (pagina pe care te afli acum) şi format digital — mp3 descărcabil. Dacă NU mai ai CD player, poţi comanda versiunea digitală şi vei descărca fişierele mp3. De asemenea, colecţia mai cuprinde accesorii Carnaval precum: insignă pentru ghiozdan Carnaval, mască suplimentară, cană Carnaval, tricou Carnaval, set de joacă şi creaţie. Apasă tab Detalii sau apelează-ne la 0726179537 (L-V 9-16.00) dacă ai nelămuriri.

Etichete:

Distribuie

Adaugă în coş

Acest album este o ediţie specială a seriei “În drum spre munte sau mare” care conţine 6 volume. Aşadar, el va avea efectul maxim pentru copiii peste 5 ani care cunosc deja personajele. Dacă vrei să începi seria cu Buha, acesta nu este un album potrivit (fiind mai avansat) — cel mai bine este să începi cu vol. 1.

Autori

Carnaval este un album personalizat creat de Luminiţa Alexandru (scenariu) şi Andrei Ionescu (voci, muzică, sound design). Luminiţa este scriitoare, pedagog şi edutainer, iar Andrei este actor, muzician şi compozitor stabilit la Londra, membru al trupei The Alpacas. În rolul lui Koko — Misato Takeda (Japonia).

Albumul audio Carnaval este disponibil în format CD şi sub forma unui produs exclusiv digital, cu fişiere mp3, pentru cei care nu mai au CD player acasă sau în maşină.

 

Durata albumului şi conţinutul:

începând cu 41 min. (durata variază, în funcţie de personalizare).

01. Pregătiri de carnaval  3.47

02. Vine Koko din Japonia 1.57

03. Vesel şi optimist (cântec) 1.50

04. Sosesc invitaţii 2.27 (cu personalizare)

05. Carnaval (cântec, partea I) 1.27

06. The Friendship Song (cântec) 3.48

07. Rime îmbârligate (joc de dicţie şi atenţie, partea I) 3.35

08. Un musafir pretenţios (include ghicitoare muzicală “Castravetele ţepos”, versiune rap’n roll) 7.53

09. Cadouri pentru Buha 5.56

10. Un gândac în copac (arie de operă comică) 2.21

11. Rime îmbârligate (partea a II-a) 4.05

12. Carnaval (cântec, partea a II-a) 1.45

13. Epilog: măturoiul electric 1.26

 

Personalizare în plus

Opţional, pentru cei care doresc o personalizare suplimentară (v. exemplu în final Fragmente album audio), albumul va avea 14 piese. Taxa pentru personalizarea suplimentară este de 20 lei. Această personalizare poate fi folosită pentru a motiva sau recompensa copilul pentru buna purtare, pentru merite deosebite, inclusiv pentru felul în care a înţeles că izolarea în perioada coronavirus este necesară. 

14. Surpriza 1.07 sau mai mult {Include personalizare laudativă despre copil; ascultă exemplificarea din Fragmente abum audio.} Pot fi menţionaţi toţi fraţii!

 

Informaţii despre opţiuni

 

Masca

Setul conţine, pe lângă CD, o mască de carnaval mărime pentru copii, din carton presat, cu aspect metalizat (folio). Se prinde cu elastic (inclus). Masca vine sigilată în punguţă din celofan. Trebuie să alegi un model (poţi vedea modelele disponibile în poze) înainte de a pune în coş. Dacă ai mai mulţi copii, poţi achiziţiona măşti suplimentare (2 lei / buc.).

Libret

Tipărit sau PDF, la alegere, libretul conţine toate versurile cântecelor şi jocurilor muzicale, în română şi engleză. Copiii vor putea învăţa uşor şi corect aceste texte şi vor putea susţine adevărate concerte în familie, alături de Buha şi Owliver. Ebook-ul (PDF) va fi descărcat din contul de client, secţiunea Descărcări, după ce comanda a fost livrată şi a primit statusul Finalizată. Vei primi o notificare prin SMS şi email privind acest status. Dacă alegi varianta tipărită (recomandată), îl vei primi în colet.

Durata de execuţie şi livrare

Imediat ce stabilim telefonic informaţiile pentru personalizare, vom începe prelucrarea comenzii. Livrarea este estimată la 4-6 zile lucrătoare (mai mult în preajma sărbătorilor de iarnă). Dacă doreşti expediere în max. 48 h, selectează taxa de urgenţă (acest termen este pentru zilele lucrătoare. A nu se confunda Expediere cu Livrare. După expediere mai durează 24-48 h până comanda ajunge la destinaţie. În toate cazurile, un produs personalizat nu poate fi expediat în aceeaşi zi în care este comandat.

Alte accesorii Carnaval

Colecţia Buha şi Owliver mai conţine şi alte produse Carnaval, accesorii minunate pentru un cadou: insigne, căni, tricouri, seturi de creaţie. Pot fi adăugate în coş. În acest caz, punga gratuită va avea o mărime mai mare, de 25 x 32 cm.

Daca ai nelămuriri, nu ezita să ne suni sau să ne scrii un email. Te vom consilia cu plăcere.

Recenzii (2)

Scrie-ţi părerea şi inspiră-i pe alţii!

Adaugă o recenzie!