Donaţie pentru Educaţie

Programul Donaţie pentru Educaţie ajută copiii din medii defavorizate, oferindu-le cărţi educative şi instrumente de scris. Aceste resurse au puterea de a creşte şansele copiilor vulnerabili la un viitor mai bun.

Beneficiarii programului sunt copiii care se află în diferite situaţii de vulnerabilitate, provenind din familii defavorizate social sau economic, majoritatea fiind din mediul rural. Mulţi dintre aceşti copiii nu au primit vreodată în dar o carte şi au adormit deseori flămânzi şi fără să asculte poveşti.

Cărţile Copilul Verde, însoţite de instrumente de scris, vor sprijini concret proiecte de alfabetizare şi promovare a lecturii şi vor ajunge la copiii vulnerabili şi la şcolile defavorizate din mediul rural prin intermediul asociaţiilor şi organizaţiilor cu care colaborăm. În luna decembrie 2021 donaţiile au fost direcţionate către Asociaţia Citeşti şi creşti şi Organizaţia Salvaţi Copiii. În perioada 2020-2021 au mai fost efectuate donaţii către: Asociaţia C@rte în sate, Fundaţia Nera, Asociaţia Taxiul cu Bomboane şi Asociaţia Magic, pentru copiii cu afecţiuni oncologice.

Împreună putem ajuta mai mult! Donează şi tu! Vom tripla suma donată de tine şi vei primi anual, prin email, un raport al donaţiilor. Hai să oferim copiilor şanse egale, pentru un viitor mai bun! Fiecare donaţie contează. Îţi mulţumim!

Donaţie pentru Educaţie

Donaţie pentru Educaţie - 5 lei | Ajută şi tu!

Hai sa donam impreuna pentru copiii vulnerabili!

5,00 Lei

Donaţie pentru Educaţie

Donaţie pentru Educaţie - 10 lei | Ajută şi tu!

Hai sa donam impreuna pentru copiii vulnerabili!

10,00 Lei

Donaţie pentru Educaţie

Donaţie pentru Educaţie - 15 lei | Ajută şi tu!

Hai sa donam impreuna pentru copiii vulnerabili!

15,00 Lei