Concertul Oamenilor de Zăpadă (vol. 2 al seriei) - CD PERSONALIZAT

Mergi la Detalii şi Recenzii

Vârsta recomandată:
de la 4 ani
Livrare:
expediere în 5-10 zile lucrătoare, curier sau Easybox, 12 lei, gratuită peste 120 lei; dacă te grăbeşti, aplică taxa de urgenţă

Demo audio - cum sună CD-ul şi personalizarea

Înainte de a pune în coș, selectează:

58,00 Lei
Fără TVA:

Un cadou de iarnă uimitor, pentru copiii de la 3.5 - 4 ani, atractiv şi pentru copiii mai mari. Este un CD audio PERSONALIZAT cu prenumele şi numele copilului/fraţilor, o poveste muzicală de înaltă calitate, în care se continuă aventurile din vol. I, Surpriza Oamenilor de Zăpadă. Dacă nu ai acest prim volum, este indicat să ţi-l procuri, iar copilul să-l asculte pe acesta primul şi abia apoi să treacă la vol. al II-lea. De asemenea, poţi comanda simultan ambele volume, ascultându-le acasă în ordine (1, apoi după aprox. o luna, 2). NU face referiri la "Moş Crăciun" - poate fi oferit şi după Crăciun, de exemplu la o aniversare.

Ascultă Demo Audio pentru exemple de cântece şi personalizare.

Vezi în filmul de mai jos ce mai conţine seria.

Distribuie

Adaugă în coş

Concept

Cei trei oameni de zăpadă haioşi (Strună - cântăreţ, Cunună - poet, Vorbăbună - povestitor) ajung iar în casa copilului. Li se pare totul cunoscut, dar cumva... diferit. Până la urmă, ei realizează ce s-a schimbat: copilul (aici îi pronunţă prenumele şi numele; pot fi şi fraţi sau grupe de grădiniţă) nu pare acelaşi pentru că... a crescut între timp! Omul de Zăpadă povestitor începe să îi povestească tot ce li s-a întâmplat din momentul în care au ieşit din casa copilului, data trecută. Astfel, copilul află fascinat că Oamenilor de Zăpadă le-a venit ideea de a-şi face o trupă muzicală. Cum nu erau suficienţi doar ei trei, au plecat în căutare de colegi.

Prin tot felul de peripeţii (ilustrate prin cântece), ei se împrietenesc cu Vulpea Măiastră (care cântă la oboi), ursul Martin Ursărescu (care cântă la tubă), Marmota-Marmota (care cântă la bucium) şi cu piţigoiul-dirijor, care cântă la piccolo. Ei ajung să susţină un mare concert în pădure şi au un succes uimitor. Când Vorbăbună (Omul de Zăpadă povestitor) ajunge cu povestea în acest punct culminant (aici are loc a doua personalizare, când se spune numele copilului care ascultă), cei trei îşi dau seama că e cald în încăpere şi că încep să se topească. E timpul s-o zbughească afară!

Copilul va crede ca CD-ul s-a terminat, însă mai există un track-surpriză, în care poate auzi ce vorbesc Oamenii de Zăpadă după ce ies afară. :) CD-ul oferă ascultătorilor săi un spectacol audio de înaltă calitate, cu text, muzică şi interpretări originale. Pe lângă valoarea sa distractivă şi emoţională, acest volum oferă şi educaţie muzicală, copiii aflând mai multe despre instrumentele din poveste.

 

Suport: CD-R.

Carcasa: cartonată tip digipak, plastifiată.

Dimensiuni carcasă: 140 x 125 mm

Durata: peste 40 min.

 

CD-urile audio vor fi EXPEDIATE în termen de 6-12 zile LUCRATOARE de la plasarea comenzii, nu în aceeaşi zi (dacă este necesar, vă vom suna pentru a clarifica pronunţia numelor - în acest caz, termenul începe de când s-a încheiat convorbirea. Te rugăm să raspunzi prompt la apelul nostru).

Scrie: 1. PRENUMELE (un singur nume mic uzual) şi 2. NUMELE (numele de familie) copilului/fraţilor în căsuţa de opţiuni. Dacă sunt necesare clarificări, te vom suna.

Produsele personalizate la cerere nu sunt returnabile.

Cuprins vol. al II-lea:

  1. Reîntâlnirea cu Oamenii de Zăpadă (prima personalizare)
  2. O nouă aventură
  3. O idee, o vulpe şi un oboi
  4. Martin Ursărescu - un urs cu o tubă
  5. Şi marmota avea un bucium...
  6. Piţigoiul-dirijor şi o repetiţie de pomină
  7. Marele concert
  8. Bis! (a doua personalizare)
  9. Şubidubidubida

Muzică şi interpretare: Andrei Ionescu. Narator invitat: Cristi Ionescu. Scenariul şi regia: Luminiţa Alexandru. Desene copertă: Anda Ansheen. Durata: peste 40 min.

Pentru un efect maxim, vă recomandăm ca prima audiţie a acestui CD audio să aibă loc acasă, NU în maşină.

Recenzii (0)

Scrie-ţi părerea şi inspiră-i pe alţii!

Adaugă o recenzie!