• Pachet serie CD În drum spre grădiniţă şi şcoală vol. 1-3,  cu 1 volum TRIPLU PERSONALIZAT

Pachet serie CD În drum spre grădiniţă şi şcoală vol. 1-3, cu 1 volum TRIPLU PERSONALIZAT

88,00 lei 79,00 lei
Fără TVA:

Economisești 9,00 lei

Disponibilitate:
În stoc
Puncte de recompensă:
40

Ajutor telefonic L-V 10-17: 0726.179.537

Vârsta recomandată:
Minimum 3.5 ani, ideal de la 4 ani. Nu are limită superioară - atractiv şi pentru adulţi.
Livrare:
Expediere în 4-8 zile lucrătoare. Specificaţi la comentarii dacă aveţi o urgenţă.
Taxă curier/comandă:
9.5 lei oriunde în RO, gratuit la comenzi peste 150 lei.

Demo audio - prezentare vol 1 şi fragmente din vol.2 şi 3


Pachet introductiv, cu REDUCERE 10% şi o punguţă kraft cu personajele seriei Vol. 1 este triplu personalizat (numele copilului apare în 3 piese diferite). Descoperă cea mai eficientă serie audio educativă pentru preşcolari şi şcolari! Copilul tău va fi încântat de CD-urile cu celebrele bufniţe Buha şi Owliver, de care a auzit la şcoală sau la prieteni! Mii de copii din toată ţara au învăţat multe lucruri bune şi utile prin intermediul cântecelor, poveştilor şi jocurilor acestei serii de succes. Profită de acest pachet promoţional care conţine primele volume din serie! Citeşte detaliile (apasă Personalizare) şi ascultă mostre din cuprins (apasă Demo audio).

"În drum spre grădiniţă şi şcoală" este o serie de edutainment unică în România. Acest set audio face educaţie prin distracţie şi este foarte atractiv şi eficient. El transformă drumul către şcoală sau grădiniţă într-o experienţă minunată şi de asemenea, este util în excursii dar şi în grădiniţe şi centre after school. Volumele 1,5, 6 sunt personalizate iar toata seria este bilingva, copiii învăţând în pararel, intuitiv, şi limba engleză. Seria este recomandată de la 4 ani şi nu are limită superioară de vârstă, fiind captivantă chiar şi pentru părinţi. Toate CD-urile promovează un stil de viaţă sănătos, împrietenindu-i pe copii cu legumele, fructele, natura, bunele maniere, sportul, cărţile.

PAGINA IN CURS DE ACTUALIZARE.

Distribuie

Detalii despre personalizare

Volumul 1 din seria “În drum spre grădiniţă şi şcoală” este personalizat audio – înţeleapta bufniţă Buha se adresează prietenos copilului, pronunţându-i toate prenumele şi numele, spre marea surpriză a acestuia.

Completează CORECT datele solicitate în rubrica „Opţiuni disponibile” şi apasă „Adaugă în coş”. Pentru un efect maxim, este important să specifici şi numele (de familie), nu doar prenumele! La piesa 1 sunt rostite absolut toate prenumele şi apoi numele. La piesele 2 şi 9 bufniţa spune doar prenumele cel mai des folosit (sau numele de alint/porecla). Apasă pe Demo şi ascultă fragmente din conţinut.

Exemplu: Maria POPESCU.

Exemplu pentru cazuri speciale: Grupa Fluturaşilor de la Grădiniţa Aricel; copiii de la After School Curcubeul vesel. 

Dacă sunt mai mulţi fraţi, enumerarea va fi astfel: Daniel şi Mara POPESCU. 

Atenţie! Produsele personalizate nu se pot expedia în ziua comenzii ci în termen de până la 8 zile lucrătoare! Specifică în Comentarii, la finalizarea comenzii, dacă ai o urgenţă. Personalizarea este audio. 

Dacă ai furnizat date greşite sau soliciţi alt nume după ce personalizarea a fost facută, atunci va trebui sa achiziţionezi o personalizare suplimentară. Scrie prenumele şi numele corecte!

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, nu ezita să ne suni sau să ne scrii prin email şi te vom ajuta cu plăcere.