Zgripţuroiul din dulap (şi alte fabulaţii)

Mergi la Detalii şi Recenzii

Info:
hardcover, 145 x 210 mm, 72 pg; benzi desenate; excelent pentru cadouri
Autori:
Luminiţa Alexandru (text), Alexandru Ciubotariu (ilustraţii)
Vârsta recomandată:
6+
Livrare:
24-48 h, Easybox 9.90 lei sau curier 15 lei; livrare gratuită peste 150 lei;
48,00 Lei
Fără TVA:

Trei benzi desenate pline de haz, suspans şi creativitate, pentru dezlănţuirea imaginaţiei. Aventuri ca-n filme, să rămâi... afiş!

 Zgripţuroiul din dulap: o comedie de „groază“ cu aventuri şi personaje hilare – o şosetă alarmistă, un ciorap deşirat, o mănuşă, un cipic sperios, un halat, un prosop de faţă, o pijama bâlbâită, un cercel arţăgos şi un mop telescopic – terorizate de duşmani imaginari. Un thriller psihologic de dulap.

 Secretul lui Pocatroncas: o comedie dramatică despre o ciocănitoare năstruşnică şi megaproiectul ei aproape imposibil. În rolurile secundare, o gaşcă de figuranţi de tot râsul: veveriţe băgăreţe, porci mistreţi, urşi jinduitori şi viermi tupeişti.

 Daruluş deuş Crăciunuş: o comedie de acţiune despre o sperietoare aiurită care face schimb de roluri cu Moş Crăciun, după un şir de aventuri şi trăsnăi prin lumea largă. P.S. Puneţi subtitrarea şi păpaţi caşcavalul lingvistic, pentru că e o comedie în limba sperietoreză!

RECENZIE

„Nu obișnuiesc să citesc cărți pentru copii, dar această carte m-a vrăjit – cred că e fermecată, altfel nu îmi explic cum de nu am putut să mă dezlipesc de ea până nu am citit fiecare cuvințel și nu am analizat cu atenție fiecare ilustrație! Este combinația perfectă între distracţie, educaţie şi motivaţie. Poveștile sunt originale, rimele sunt armonioase, simțul umorului este atât de fin încât m-a provocat chiar și pe mine, iar desenele sunt... delicioase. Iubiții mei români mici și mari, iubiţi cititori de pretutindeni: citiți-o de mai multe ori pentru că de fiecare dată veți descoperi ceva nou!“ — ILIE PANĂ


Carte apărută cu sprijinul extraordinar al lui Ilie Pană de la Laboratorul de şosete. Datorită lui, acest proiect complex beneficiază de condiţii grafice excelente şi de un preţ accesibil. E minunat când antreprenorii sunt activi în comunitate şi aleg să susţină educaţia şi artiştii români contemporani. Mulţumim!

 

Distribuie

Adaugă în coş

Recenzii (2)

Scrie-ţi părerea şi inspiră-i pe alţii!

Adaugă o recenzie!