Săculeţul cu poveşti şi activităţi

  • povesti-legume-copii

Mergi la Detalii şi Recenzii

Autori:
Luminiţa Alexandru (texte), Anda Ansheen (ilustraţii), Andrei Ionescu şi Cristi Ionescu (naratori-interpreţi)
Vârsta recomandată:
4-8 ani
Livrare:
24-48 h; taxă curier: 15 lei, livrare gratuită de la 150 lei
Merch:
conţine 19 piese: 1 carte cartonată, 1 carte broşată, 2 CD, 1 puzzle, 1 insignă, 12 farfurii cartonate, 1 săculeţ cu şnur; vezi ce conţine şi ascultă fragmente din poveşti în unboxing video, mai jos
140,00 Lei 89,00 Lei
Fără TVA:

Un cadou foarte consistent, la un preţ promoţional. Stoc limitat.

Vezi mai jos unboxing video şi lista cu tot ce conţine.

Conţine 19 piese:

  • 1 carte bilingvă Poftă de poveşti – Yummy Stories (multipremiată, cartonată, cu 6 poveşti)
  • 1 carte Fintifliuşcă merge la şcoală (broşată, poveste + activităţi)
  • 2 CD-uri audio cu poveştile şi cântecelele din Poftă de poveşti – Yummy Stories (grupate în carcasă dublă, 1 CD în limba română şi 1 CD în limba engleză)
  • 1 puzzle Poftă bună cu Fintifliuşcă, Buha, Owliver şi multe legume şi fructe (cu sugestii de activităţi, cutie ergonomică, zar şi suprafeţe interactive pentru colorat)
  • 1 insignă cu Fintifliuşcă
  • 12 farfurii de party cu Fintifliuşcă (cartonate, 2 seturi x 6 buc.)
  • 1 săculeţ textil verde cu şnur (tip rucsăcel)

Pentru a vedea detalii despre cărţi şi CD-uri, te rugăm să apeşi pe linkurile de mai sus. Vei putea vedea interiorul cărţilor şi asculta fragmente din CD-uri.

Toate componentele vin în săculeţ, iar săculeţul este ambalat pentru transport într-o cutie cartonată.

Cu ajutorul acestui set, copiii se vor împrieteni şi mai mult cu fructele, legumele şi lectura.


Kovacs Raluca (Bufniţa cea Înţeleaptă) — profesor | despre “Săculeţul cu poveşti”

“Recomand aceste minunății. Să vă spun de ce. În primul rând, îndată ce dai comanda, hop şi confirmarea. Pe mail şi foarte prietenește prin SMS. Apoi nu trece mult, pe cuvânt de Bufniţă, ca hop şi curierul zâmbitor cu pachețelul. Dacă ai răbdare şi nu îți vine o poftă nebună să îl sfâșii, poți să observi cu cât drag a fost împachetat. Are așa, o vibrație specială. Apoi interiorul. Poveștile! Păi textele sunt comice de râzi şi nu ai nici o șansă să intuiești cum se termină. (Aici eu il iubesc pe Mazui Măzărui şi cei mici ai casei pe Flintifiuşcă, evident). Dar pe lângă text şi ilustraţie curată şi aerisită, poţi să asculți poveștile. Audio! Ca cele de pe vinil! Cu voci grozave. Şi când crezi că ai râs destul, mai tragi o tură, ca le descoperi altfel. Noi întâi le-am tot ascultat în română, dar sunt şi în engleză. De ce am amânat audiția în altă limbă? De frică. Dacă sună a englezească românizată? Dacă textul nu curge şi pierde din farmec? Nici pomeneală. Parcă sunt alte poveşti, vă jur. Dar nu mă opresc. Avem și instrucțiuni de jocuri legate de texte? Avem. Avem şi un săculeț pentru aceste bunătăți care să fie duse în vacanţa de Paşte la bunica, la Oradea? Avem. P.S. Au meritat fiecare bănuț. Pe cuvânt de Bufniţă. Te iubim, Copilul Verde!”

Distribuie

Adaugă în coş

Recenzii (5)

Scrie-ţi părerea şi inspiră-i pe alţii!

Adaugă o recenzie!