Fintifliuşcă merge la şcoală (carte + dramatizare audio MP3)

Mergi la Detalii şi Recenzii

Autori:
Luminiţa Alexandru, Anda Ansheen
Vârsta recomandată:
4-8 ani
Livrare:
24-48 h, 9.90 lei la Easybox, 15 lei prin curier, gratuită peste 150 lei
Merch:
carte cu o poveste interactivă despre toleranţă, curaj şi cooperare + poveste audio mp3 descărcabilă

Înainte de a pune în coș, selectează:

38,00 Lei 34,00 Lei
Fără TVA:

O frumoasă poveste interactivă care îi învaţă pe copii despre curaj, altruism, toleranţă şi prietenie. Stimulează interesul pentru legume şi fructe. Foarte potrivită pentru ocazii festive (daruri aniversări, cărţi pentru premii şcolare), cât şi ca lectură acasă, în clasă, la grădiniţă şi în ciclul primar.

Bonus: audio mp3 (poveste + muzică). Se descarcă din contul de client, secţiunea Descărcări DUPĂ ce comanda a fost livrată şi a primit statusul “Finalizată”.

Povestea beneficiază de ilustraţii delicioase, iar textul se bazează pe o combinaţie iscusită de ritm plus rime. Îi învaţă multe lucruri bune pe copii şi le stimulează pofta şi interesul pentru legume şi fructe.

"Fintifliuşcă merge la şcoală" răspunde întrebărilor universale ale copiilor preşcolari şi şcolari, privind integrarea în colectivitate, respectarea regulilor, dorinţa de a fi acceptat de colegi când eşti diferit, lucrul în echipă, depăşirea eşecurilor etc. Cartea îi ajută să înţeleagă mai bine că a fi diferit poate fi un lucru bun iar regulile au sensul lor, le stimulează încrederea în sine şi dorinţa de a fi de ajutor.

O poţi valorifica optim pentru lectură, activităţi creative, activităţi cognitive, jocuri de rol, deoarece conţine pagini interactive (copiii pot completa ilustraţia şi chiar ghici finalul poveştii), jocuri de atenţie şi exerciţii (pagini cu diferenţe, un test-fulger, peisaje cu legume deghizate, adunări, mulţimi, identificarea legumelor şi fructelor).

Această carte este destinată copiilor peste 4 ani care merg la grădiniţă sau la şcoală (pentru ciclul primar).

Sinopsis:

Fintifliuşcă, puiul de dinozaur ieşit din ou la poarta unei bătrâne, în timpul unei furtuni, este adoptat de către aceasta. Foarte pofticios, Fintifliuşcă primeşte orice legumă cu replica "de ce una şi nu două?". În curând, bătrâna cere ajutorul sătenilor care sar cu verze înfoiate, morcovi crocanţi şi tot felul de legume şi fructe. Dinozaurul creşte spectaculos şi bătrâna îl trimite la şcoală. Ooops, dar şcoala e prea mică şi el nu încape în ea! Ce soluţie au găsit sătenii, cum s-a descurcat Finti la şcoală, ce situaţii a trebuit să înfrunte în colectivitate şi cum şi-a salvat colegii apoi întreaga comunitate, afli din carte. Copiii vor completa povestea in paginile interactive si vor descoperi multe jocuri si exercitii isteţe ascunse în ilustraţii.

Distribuie

Adaugă în coş

Recomandări

La fiecare deschidere, cartea solicită o parolă, să scrieţi împreună pe o pagină specială numele unei legume sau al unui fruct consumat recent de către copil.

Citeşte cu voce tare, foloseşte onomatopee, gesticulează. Dacă  copilul ştie să citească, asistă-l şi încurajează-l.

Înainte de lectură pregătiţi împreună o cutie cu creioane colorate. Invită copilul să coloreze paginile speciale la final.

Discutaţi după lectură despre comportamentul copiilor din poveste.

Studiaţi împreună ilustraţiile şi efectuaţi exerciţiile în zile diferite. Copilul va observa elemente noi!

Categorii: Carti pentru premii şcolare, Cărţi educative, Cărţi interactive, Cărţi cu audiobook, Cărţi cu dinozauri.

Dimensiuni carte: 221 x 289 mm

Număr pagini: 40

 

Recenzii (2)

Scrie-ţi părerea şi inspiră-i pe alţii!

Adaugă o recenzie!