Puzzle Buha, Owliver şi Fintifliuşcă, cu activităţi (fructe şi legume)

Mergi la Detalii şi Recenzii

Info:
36 iese puzzle, zar-curcubeu, fişe de joc
Vârsta recomandată:
de la 4 ani
Livrare:
24-48 h, 9.90 la Easybox, 15 lei prin curier, gratuită peste 150 lei
25,00 Lei
Fără TVA:

Un puzzle cu 36 de piese, zar jumbo, cartolină cu activităţi, într-o cutie elegantă, foarte uşor de deschis şi depozitat. Piesele conţin zone colorabile iar elementele grafice de pe cutie fac de asemenea parte din joc. Acest puzzle atractiv şi educativ este o idee de cadou excelentă. Vârsta minimă recomandată: 4 ani.

Ce conţine:

- 1 cutie foarte arătoasă şi compactă, caşerată pe mucava, rezistentă, uşor de deschis şi închis (dimensiuni: 15.5 x 16.5 cm; înalţime de 3.5 cm)

- 36 de piese puzzle cu un design atractiv, cu personajele Buha, Owliver, Fintifliuşcă şi Doamna cu boneta-conopidă; inedit: unele zone de pe piese sunt colorabile; dimensiune puzzle rezolvat: A3

- 1 zar jumbo de 15x15x15 mm, cu buline în culorile curcubeului

- 1 cartolină color cu 9 sugestii de activităţi corelate

 

Distribuie

Adaugă în coş

De ce este un cadou grozav:

- arată grozav şi este educativ, contribuind la împrietenirea copiilor cu legumele şi fructele

- are impact pozitiv asupra dezvoltării copiilor (din punct de vedere fizic, cognitiv şi emoţional - v. detalii mai jos)

- este isteţ şi colorabil - copiii vor identifica zonele albe şi vor trece la treabă, completând ilustraţia prin colorare cu carioci de calitate - nu este un puzzle banal!

- scena din piesele de puzzle este ilustrată remarcabil de Anda Ansheen şi conţine elemente care să le stimuleze atenţia copiilor

- zarul şi cartolina incluse propun copiilor 9 activităţi educative legate de fructe, legume, salate

- cutia nu este un simplu ambalaj - ea face parte din activităţile sugerate - conţine ilustraţii vibrante cu legume şi fructe în toate culorile curcubeului

- setul îi ajută pe copii să fie ordonaţi şi grijulii cu jucăriile - cutia ocupă spaţiu minim, fiind compactă şi ergonomică

- setul este uşor transportabil - copiii îl pot lua şi în deplasări, încăpând şi în ghiozdănelul lor

Cum îl ajută pe copil?

- îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi şi exersează muşhii mici ai mâinii

- îl învaţă multe despre mediul înconjurător şi hrănire (creşterea plantelor, varietatea oferită de natură, recunoaşterea legumelor şi fructelor ascunse pe cutie şi în piesele de joc)

- îl familiarizează cu legumele şi fructele bogate în antioxidanţi

- îl provoacă să îşi exerseze memoria şi gândirea critică, pentru rezolvarea problemei; îl determină să îşi seteze obiective şi să elaboreze strategii de rezolvare

- îi educă răbdarea (nu poate trişa pentru a finaliza puzzle-ul fără să parcurgă anumiţi paşi)

- îl provoacă să încerce şi să consume o varietate mai mare de legume şi fructe (activităţile de pe cartolină îl îndeamnă să îşi facă salate pe baza culorilor zarului, etc.)

Nu uita să descoperi şi restul surprizelor din librărie şi să îţi foloseşti pe parcurs punctele de recompensă acumulate în contul de utilizator! Comandă întotdeauna autentificându-te, pentru a beneficia de toate privilegiile. Detalii, aici.

Notă>> Setul de puzzle nu conţine carioci. Copilul poate folosi orice tip de carioci de calitate, care nu se şterg ulterior (deci a nu se folosi markerele pentru tabla magnetică). Jucăriile cu piese mici nu sunt recomandate copiilor sub 3 ani.

Recenzii (1)

Scrie-ţi părerea şi inspiră-i pe alţii!

Adaugă o recenzie!