Cărţi şi CD-uri cu transport gratuit în România

Servicii pentru clienţi - transport gratuit

Poţi beneficia de transport gratuit prin curier, direct la tine acasă / la serviciu, în România, pentru unele produse din catalog, în funcţie de promoţiile săptămânii. Taxele / gratuităţile sunt specificate la fiecare produs în parte.

De asemenea, ai transport gratuit oriunde în ţară la orice comandă de minimum 99 lei * care conţine produse educative şi suveniruri Copilul Verde. * Comenzile care conţin jucării de import au transport gratuit de la 150 lei.

Încurajăm lectura şi achiziţionarea de produse educative, aşa că suportăm o bună parte din costurile de ambalare şi livrare. Livrarea comenzilor ce nu însumează 99 de lei costă doar 9.90 lei ** şi are loc tot prin curier rapid. Un agent Nemo Express îţi va aduce comanda în scurt timp de la plasare — 24-48 h. Pentru produsele personalizate sunt specificate alte termene de livrare.

** Livrarea comenzilor care conţin jucării de import costă 14 lei  (dacă valoarea coşului este sub 150 lei). Taxele de livrare sunt specificate la fiecare produs în parte.