Pachet audiobooks În drum spre grădiniţă şi şcoală vol. 1-3, digital MP3

  • Pachet audiobooks În drum spre grădiniţă şi şcoală vol. 1-3, digital MP3

Mergi la Detalii şi Recenzii

Autori:
Luminiţa Alexandru, Andrei Ionescu, Cristian Ionescu
Vârsta recomandată:
4+
Livrare:
5-10 zile lucrătoare; plata cu cardul; nu se livrează fizic, ci se descarcă din contul de client; dacă te grăbeşti, selectează taxa de urgenţă pentru fiecare produs personalizat pe care-l vrei mai repede.

Demo: ascultă fragmente din toată seria de 8 volume

Demo: exemple de personalizări (pentru toată seria)

Înainte de a pune în coș, selectează:

159,00 Lei 143,00 Lei
Fără TVA:

Pachet introductiv — primele 3 volume ale seriei de 8 volume cu Buha şi Owliver, educative, bilingve şi digitale. Toate volumele sunt personalizate, spre deosebire de varianta pe CD, unde doar primul volum din cele 3 este personalizat. Vei descărca audiobookurile în format MP3 din contul tău de client, după ce comanda va primi statusul Finalizată. Dacă doreşti varianta pe CD, intră aici.

Descoperă cea mai eficientă serie audio educativă pentru preşcolari şi şcolari! Copilul tău va fi încântat de audiobookurile cu celebrele bufniţe Buha şi Owliver, de care a auzit la şcoală sau la prieteni! Mii de copii din toată ţara au învăţat multe lucruri bune şi utile prin intermediul cântecelor, poveştilor şi jocurilor acestei serii de succes. Profită de acest pachet promoţional care conţine primele volume din serie! Ascultă mostre din cuprins (apasă Demo audio).

"În drum spre grădiniţă şi şcoală" este o serie de edutainment unică în România. Acest set audio face educaţie prin distracţie şi este foarte atractiv şi eficient. El transformă drumul către şcoală sau grădiniţă într-o experienţă minunată şi de asemenea, este util în excursii dar şi în grădiniţe şi centre after school.

Apasă pe Demo şi ascultă fragmente şi exemple de personalizare audio. Atenţie, în demo ai exemple şi din celelalte volumele ale seriei, 8 în total. Dacă ai nelămuriri, te rugăm să ne suni.

Toata seria este bilingva, copiii învăţând în paralel, intuitiv, şi limba engleză. Seria este recomandată de la 4 ani şi nu are limită superioară de vârstă, fiind captivantă chiar şi pentru părinţi. Toate volumele promovează un stil de viaţă sănătos, împrietenindu-i pe copii cu legumele, fructele, natura, bunele maniere, sportul, cărţile.

Produsele personalizate la cerere nu au drept de retragere – conform legii, acestea nu pot fi returnate.

 

Distribuie

Adaugă în coş

Recenzii (1)

Scrie-ţi părerea şi inspiră-i pe alţii!

Adaugă o recenzie!