Pachet serie CD În drum spre grădiniţă şi şcoală vol. 4-6, PERSONALIZATE

  • Pachet serie CD În drum spre grădiniţă şi şcoală vol. 4-6, PERSONALIZATE

Mergi la Detalii şi Recenzii

Autori:
Luminiţa Alexandru, Andrei Ionescu, Cristian Ionescu
Vârsta recomandată:
4-10 ani (unii clienţi au început cu succes şi de la 3 ani)
Livrare:
expediere în 5-10 zile lucrătoare, curier sau Easybox, 12 lei, gratuită peste 120 lei; dacă te grăbeşti, aplică taxa de urgenţă
Merch:
atenţie, sacoşă indisponibilă

Demo audio - ascultă fragmente din rubricile vol. 4, 5, 6

Înainte de a pune în coș, selectează:

174,00 Lei 156,00 Lei
Fără TVA:

Completează-ţi colecţia cu acest pachet avantajos, cu REDUCERE. Toate volumele sunt personalizate deosebit. Copilul tău va fi încântat de noile jocuri şi cântece cu celebrele bufniţe Buha şi Owliver! Mii de copii din toată ţara au învăţat multe lucruri bune şi utile prin intermediul cântecelor, poveştilor şi jocurilor acestei serii de succes. Profită de acest pachet promoţional care conţine 2 volume personalizate! Citeşte detaliile privind personalizarea (apasă buton Personalizare), apasă pe Demo şi ascultă fragmente din cuprins, precum şi exemple de personalizare.

"În drum spre grădiniţă şi şcoală" este o serie de edutainment unică în România. Acest set audio face educaţie prin distracţie şi este foarte atractiv şi eficient. El transformă drumul către şcoală sau grădiniţă într-o experienţă minunată şi de asemenea, este util în excursii dar şi în grădiniţe şi centre after school. Volumele 4, 5 şi 6 sunt bilingve, copiii învăţând în pararel, intuitiv, şi limba engleză. Seria este recomandată de la 4 ani şi nu are limită superioară de vârstă, fiind captivantă chiar şi pentru părinţi. Toate CD-urile promovează un stil de viaţă sănătos, împrietenindu-i pe copii cu legumele, fructele, natura, bunele maniere, sportul, cărţile.

Detalii despre personalizare

Volumele 4, 5 şi 6 din a cest pachet sunt personalizate audio – înţeleapta bufniţă Buha se adresează prietenos şi emoţionant copilului – la 5 spune cuvinte de apreciere despre el, iar la 6 îl felicită pentru lucrurile învăţate pe cuprinsul seriei.

Completează CORECT datele solicitate în rubrica „Opţiuni disponibile” şi apasă „Adaugă în coş”. Pentru un efect maxim, este important să specifici şi numele (de familie), nu doar prenumele!Exemplu: Andrei POPESCU.

Exemplu pentru grupuri: Grupa Fluturaşilor de la Grădiniţa Aricel; copiii de la After School Curcubeul vesel. 

Dacă sunt mai mulţi fraţi, enumerarea va fi astfel: Mara şi Andrei POPESCU. Pot fi menţionaţi toţi fraţii.

În vol. 5, Buha va menţiona o întâmplare recentă din viaţa copilului, spre marea surprindere a acestuia. Este necesar să citeşti exemplele de aici (ai exemple şi în Demo audio), şi să scrii în rubrica de opţiuni întâmplarea aleasă. Textul final, editat de noi, va avea cca 25 de cuvinte (personalizare inclusă în preţ). Te rugăm să ne relatezi 1, maximum 2 întâmplări şi să le prezinţi pe scurt. 

Exemple – Buha va spune “am auzit că {numele copilului} a început să meargă la balet/ a învăţat să înoate şi să meargă pe bicicletă/adoră să citească/o ajută pe mami la bucătărie/a fost într-un parc de aventuri, unde…./a început clasa pregătitoare şi…/a donat jucării pentru copiii orfani/a realizat prima lui….. Relatările trebuie să se refere la faptele bune ale copilului, la efortul şi perseverenţa sa, la pasiunile şi reuşitele sale.

Nu se vor menţiona mărci de produse şi nu se vor formula relatări precum  “Maria a primit un lego mare”, “Maria nu a fost cuminte şi a...” sau “Maria a fost curajoasă la doctor”. Accentul se va pune pe ce a făcut copilul de bunăvoie, din proprie iniţiativă, pe efortul, perseverenţa, creativitatea lui.

Atenţie! Produsele personalizate nu se pot expedia în ziua comenzii, ci în termen de până la 8 zile lucrătoare! Mai reţine ca produsele personalizate la cerere nu sunt returnabile, conform legii. Personalizarea este audio. 

Personalizarea se va face conform numelor scrise de tine – acestea trebuie să fie corecte. Pentru numele unde pronunţia necesită clarificări, te vom suna. Dacă ai furnizat date greşite sau soliciţi alt nume după ce personalizarea a fost facută, atunci va trebui sa achiziţionezi o personalizare  suplimentară. 

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, nu ezita să ne suni sau să ne scrii prin email şi te vom ajuta cu plăcere.

Distribuie

Adaugă în coş

Recenzii (0)

Scrie-ţi părerea şi inspiră-i pe alţii!

Adaugă o recenzie!