Carnaval - album audio cu cântece şi jocuri distractive - versiunea digitală MP3

  • cd-personalizat-cu-numele-copilului

Mergi la Detalii şi Recenzii

Ascultă descrierea

Autori:
Luminiţa Alexandru, Andrei Ionescu, Misato Takeda
Vârsta recomandată:
de la 5 ani
Livrare:
descărcare în 5-10 zile lucrătoare (dacă te grăbeşti, adaugă Taxa de urgenţă); plata cu cardul; fără taxă de transport.

Fragmente album audio

Înainte de a pune în coș, selectează:

53,00 Lei
Fără TVA:

NOU! Albumul "Carnaval" în versiune digitală (mp3)

Nu mai ai CD player acasă sau în maşină? Acum poţi beneficia în continuare de produsele audio de la Copilul Verde, alegând versiunile digitale pe care le poţi descărca pe dispozitivul tău. Prin intermediul albumului "Carnaval" mp3 personalizat, copilul tău va participa de la distanţă la un mare carnaval şi se va distra grozav cu celebrele personaje Buha, Owliver şi Koko. (Pentru versiunea pe CD apasă aici.) Acest album audio conţine:

 cântece optimiste bilingve (română şi engleză)

 umor şi jocuri muzicale de dicţie şi atenţie

 personalizare cu numele şi oraşul copilului inclusă în preţ

 personalizare suplimentară la cerere

Înainte de a pune în coş, citeşte Detalii, ascultă fragmentele audio. Apelează-ne dacă ai nevoie de asistenţă.


Ce conţine albumul:

 13 piese (cu personalizare standard) sau 14 (dacă optezi pentru personalizare suplimentară)

 cântece şi jocuri noi, originale şi foarte amuzante

 opţional: ebook cu versurile cântecelor, în limba română şi engleză (îl vei descărca din contul de client)

Ascultă fragmentele audio pentru exemple de personalizare standard şi suplimentară! (După ce primim comanda, dacă e ceva neclar sau dacă ai optat pentru personalizare suplimentară, te sunăm pentru informaţiile necesare.)


 

Atenţie! Acest produs are două formate, format digital (pagina pe care te afli acum) şi CD audio. Apasă tab Detalii sau apelează-ne la 0726179537 (L-V 9-16.00) dacă ai nelămuriri. Colecţia Buha & Owliver conţine o varietate mare de produse. Dacă vrei libretul Carnaval în format tipărit, apasă pe imaginea de mai jos.

Etichete:

Distribuie

Adaugă în coş

Atenţie! Te afli pe pagina albumului digital Carnaval. Dacă în coş se va afla doar acest produs, fără produse fizice, nu vei achita taxa de livrare şi vei avea ca modalităţi de plată disponibile plata cu cardul şi transferul bancar. Produsele digitale nu pot fi achitate ramburs, deoarece nu are loc o livrare prin curier. După ce plata va fi înregistrată, albumul tău va fi pregătit, se va realiza personalizarea, iar la final îţi vom furniza prin email un link de unde vei descărca fişierele mp3.

Licenţa de utilizare pentru această versiune digitală se acordă strict persoanei care comandă albumul. Asta înseamnă că albumul nu poate fi transferat unor terţi, postat online sau folosit în alte scopuri. Acest album este protejat de Legea Drepturilor de Autor şi a Drepturilor Conexe. Produsele personalizate, precum şi cele digitale nu au drept de retragere, adică nu poţi face retur la un album pe care l-ai descărcat.

Acest album audio este disponibil şi în format CD (cu dublură digitală opţională). Dacă de fapt doreşti formatul CD, comandă celălalt produs.

 

Durata albumului şi conţinutul:

începând cu 41 min. (durata variază, în funcţie de personalizare).

01. Pregătiri de carnaval  3.47

02. Vine Koko din Japonia 1.57

03. Vesel şi optimist (cântec) 1.50

04. Sosesc invitaţii 2.27 {Include personalizare cu numele şi oraşul copilului; te vom suna în 24 h de la plasare comandă şi ne vei spune toate informaţiile necesare la telefon; nu este necesar să scrii nume sau altceva pe site.} Pot fi menţionaţi toţi fraţii!

05. Carnaval (cântec, partea I) 1.27

06. The Friendship Song (cântec) 3.48

07. Rime îmbârligate (joc de dicţie şi atenţie, partea I) 3.35

08. Un musafir pretenţios (include ghicitoare muzicală “Castravetele ţepos”, versiune rap’n roll) 7.53

09. Cadouri pentru Buha 5.56

10. Un gândac în copac (arie de operă comică) 2.21

11. Rime îmbârligate (partea a II-a) 4.05

12. Carnaval (cântec, partea a II-a) 1.45

13. Epilog: măturoiul electric 1.26

 

Personalizare în plus

Opţional, pentru cei care doresc o personalizare suplimentară (v. exemplu în final Fragmente album audio), albumul va avea 14 piese. Taxa pentru personalizarea suplimentară este de 20 lei. Această personalizare poate fi folosită pentru a motiva sau recompensa copilul pentru buna purtare, pentru merite deosebite, inclusiv pentru felul în care a înţeles că izolarea în perioada coronavirus este necesară. 

14. Surpriza 1.07 sau mai mult {Include personalizare laudativă despre copil; te vom suna şi vom stabili împreună detaliile; ascultă exemplificarea din Fragmente abum audio.} Pot fi menţionaţi toţi fraţii!

Informaţii despre opţiuni

Ebook bonus

Ebook-ul conţine toate versurile cântecelor şi jocurilor muzicale, în română şi engleză. Copiii vor putea învăţa uşor şi corect aceste texte şi vor putea susţine adevărate concerte în familie, alături de Buha şi Owliver. Ebook-ul (PDF) va fi descărcat din contul de client, secţiunea Descărcări, după ce comanda a fost livrată şi a primit statusul Finalizată. Vei primi o notificare prin SMS şi email privind acest status.

Durata de execuţie şi livrare

Imediat ce stabilim telefonic informaţiile pentru personalizare, vom începe prelucrarea comenzii. Livrarea este estimată la 4-6 zile lucrătoare (mai mult în preajma sărbătorilor de iarnă). Specifică în comentarii dacă ai o urgenţă. În toate cazurile, un produs personalizat nu poate fi expediat în aceeaşi zi în care este comandat.

 

Set de accesorii Carnaval

Dacă vrei să completezi comanda digitală şi cu accesorii fizice, comandă acest set de accesorii asortate albumului Carnaval.

 

Daca ai nelămuriri, nu ezita să ne suni sau să ne scrii un email. Te vom consilia cu plăcere.

Recenzii (0)

Scrie-ţi părerea şi inspiră-i pe alţii!

Adaugă o recenzie!