Poster personalizat Periajul corect - Detectivii microbilor

  • spalatul-pe-dinti

Mergi la Detalii şi Recenzii

Info:
poster educativ PERSONALIZAT, A4, waterproof, pentru baie sau camera copilului;
Vârsta recomandată:
la latitudinea părinţilor
Livrare:
se expediază în 48 de ore (zile lucrătoare); taxă livrare 9.90 lei la Easybox sau 15 lei prin curier, gratuit la comenzi peste 150 lei;

Înainte de a pune în coș, selectează:

24,00 Lei
Fără TVA:

Pentru cititorii cărţii Detectivii microbilor care vor mai mult, dar şi pentru toţi părinţii care vor să-şi înveţe copiii să se spele corect pe dinţi, am pregătit acest poster personalizat. Periajul corect este esenţial, dar foarte puţini copii îl practică. Hai să le arătăm cum se face şi să-i ajutăm să nu uite. Îşi vor vedea permanent chipul şi numele, deci vor fi şi mai motivaţi.

Posterul se bazează pe informaţiile despre periaj prezentate în cartea Detectivii microbilor, supervizate de medicul stomatolog Răzvan Linteş, unul dintre cei trei referenţi ştiinţifici ai cărţii.

Caracteristici:

  • Format: A4.
  • Ilustraţii: Anda Ansheen.
  • Rezistenţă: waterproof (rezistent la apă), rezistent mecanic (nu se rupe). 
  • Întreţinere: se şterge de praf cu o lavetă fină, curată. În cazul în care a ajuns apă pe poster, se poate usca prin tamponare cu un prosop sau un şerveţel din hârtie. Posterul nu se va înmuia, iar culorile vor fi stabile. În funcţie de calcarul sau alte substanţe din apă, după uscare pot rămâne pete aproape insesizabile.
  • Cum se fixează pe suprafeţe: pune posterul pe o suprafaţă plană, cu faţa în jos, aplică bandă dublu adezivă sau alt adeziv pe spate, plasează posterul la locul dorit şi presează. Nu aplica banda adezivă pe faţa posterului!

Personalizare:

  • Posterul va conţine poza copilului şi prenumele său.
  • Pentru personalizare este necesar să încarci o poză clară, bust, cu copilul şi să specifici prenumele (doar prenumele, nu şi numele de familie).
  • Pentru fraţi: se va încărca o poză de grup în care copiii stau foarte apropiaţi, cap lângă cap. Prenumele copiilor vor fi menţionate ca în acest exemplu: Radu şi Maria.

Este ideal să combini acest produs cu un altul, pentru a putea fi ambalate împreună cât mai robust, astfel încât posterul să ajungă intact. În cazul în care comanda conţine doar acest poster, se va aplica o taxă suplimentară de ambalare cartonată de 3 lei.

Distribuie

Adaugă în coş

Recenzii (1)

Scrie-ţi părerea şi inspiră-i pe alţii!

Adaugă o recenzie!