Mapa detectivului (auxiliar Detectivii microbilor, PDF)

Mergi la Detalii şi Recenzii

Info:
10 pagini PDF ilustrate, cu experimente, jocuri şi activităţi foarte interesante, corelate cu cartea Detectivii microbilor;
Autori:
Luminiţa Alexandru şi Anda Ansheen
Vârsta recomandată:
6+
Livrare:
acesta este un produs digital şi se descarcă din contul de client, fără taxă de livrare; vei primi instrucţiuni prin email;
7,00 Lei
Fără TVA:

Pentru cititorii cărţii Detectivii microbilor care vor mai mult, am elaborat această mapă digitală cu activităţi, experimente şi curiozităţi. Aceasta va fi descărcată din contul de client, de la secţiunea Digitale standard după ce comanda a primit statusul Finalizată. Digitale disponibile. Îţi vom trimite notificare prin email.

Mapa conţine informaţii captivante, reţete, activităţi şi o rubrică de curiozităţi legate de igienă, de-a lungul timpului.

Oare cum se spălau oamenii în Antichitate? Cam ce părere aveau crocodilii despre băile în Nil? Şi ce amestec ciudat îşi aruncau anticii în păr pentru a scăpa de păduchi? Existau săpun şi şampon? Cum se face compostul? Ce este o fermă de râme? Cum se face un cvas de fructe cu ajutorul microorganismelor? Dar iaurtul din nuci?

Nr. pagini: 10.

Format: PDF.

Format: A4.

Mapa poate fi folosită şi de către educatori, în clasă.

Distribuie

Adaugă în coş

Recenzii (0)

Scrie-ţi părerea şi inspiră-i pe alţii!

Adaugă o recenzie!