USB stick seria În drum spre grădiniţă şi şcoală vol. 1-6

  • USB Buha si Owliver

Mergi la Detalii şi Recenzii

Autori:
Luminiţa Alexandru, Andrei Ionescu, Cristian Ionescu
Vârsta recomandată:
4-10 ani (unii clienţi au început cu succes şi de la 3 ani)
Livrare:
expediere în 5-6 zile lucrătoare; LIVRARE GRATUITĂ
Merch:
USB card cu 6 volume, cutie transparentă

Înainte de a pune în coș, selectează:

338,00 Lei 270,00 Lei
Fără TVA:

Pachet avantajos cu 6 volume MP3 pe USB stick, TOATE personalizate. TRANSPORT GRATUIT.

Pagină în curs de actualizare.

Pentru ca acest pachet să intre in producţie este necesar să optaţi pentru plata cu cardul.

Descoperă cea mai eficientă serie audio educativă pentru preşcolari şi şcolari! Copilul tău va fi încântat de albumele cu celebrele bufniţe Buha şi Owliver, de care a auzit la şcoală sau la prieteni! Mii de copii din toată ţara au învăţat multe lucruri bune şi utile prin intermediul cântecelor, poveştilor şi jocurilor acestei serii de succes. Profită de acest pachet promoţional care conţine 6 volume personalizate! Citeşte detaliile şi vezi filmele de prezentare, ascultă mostre din cuprins, convinge-te. 

"În drum spre grădiniţă şi şcoală" este o serie de edutainment unică în România. Acest set audio face educaţie prin distracţie şi este foarte atractiv şi eficient. El transformă drumul către şcoală sau grădiniţă într-o experienţă minunată şi de asemenea, este util în excursii dar şi în grădiniţe şi centre after school. Toate volumele sunt personalizate, iar toată seria este bilingvă, copiii învăţând în pararel, intuitiv, şi limba engleză. Seria este recomandată de la 4 ani şi nu are limită superioară de vârstă, fiind captivantă chiar şi pentru părinţi. Toate albimele promovează un stil de viaţă sănătos, împrietenindu-i pe copii cu legumele, fructele, natura, bunele maniere, sportul, cărţile.

Detalii despre personalizare

Volumul 1 din seria “În drum spre grădiniţă şi şcoală” este personalizat audio – înţeleapta bufniţă Buha se adresează prietenos copilului, pronunţându-i toate prenumele şi numele, spre marea surpriză a acestuia.

Completează CORECT datele solicitate în rubrica „Opţiuni disponibile” şi apasă „Adaugă în coş”. Pentru un efect maxim, este important să specifici şi numele (de familie), nu doar prenumele! Nu va fi strigat ca la catalog, ci într-un context cu mare impact emoţional. Dacă copilul are mai multe prenume, scrie-le pe toate în ordinea în care vrei să fie rostite şi PUNE PRENUMELE UZUAL SAU PORECLA ÎNTRE PARANTEZE. La piesa 1 sunt rostite absolut toate prenumele şi numele. La piesele 2 şi 9 bufniţa spune doar prenumele cel mai des folosit (sau numele de alint/porecla). Ce scrii în paranteză se va auzi la piesele 2 şi 9, fără restul numelor. Pentru a nu apărea confuzii, scrie numele de familie cu majuscule (litere mari).

Exemplu pentru copil cu 1 prenume: Maria POPESCU.

Exemplu pentru copil cu 2 prenume: (Maria) Iulia POPESCU.

Exemplu pentru copil cu 2 prenume şi o poreclă: Maria Iulia (Măriuca) POPESCU.

Exemplu pentru cazuri speciale: Grupa Fluturaşilor de la Grădiniţa Aricel; copiii de la After School Curcubeul vesel. 

Dacă sunt mai mulţi fraţi, enumerarea va fi astfel: (Andrei) Daniel, Mara POPESCU. Pot fi menţionaţi toţi fraţii, chiar şi cei care sunt bebeluşi în momentul achiziţionării CD-ului! Copiii cresc, personalizarea rămâne valabilă. Dacă foloseşti CD-ul corespunzător, se vor bucura de el şi frăţiorii mai mici, cand vor atinge varsta de 4 ani. Între copii trebuie să pui virgule iar la final numele de familie!

Exemplu pentru mulţi fraţi: Ana Maria, Andrei Codrin (Codrinuţ), Daria, Alin POPESCU

În vol.5, Buha va menţiona o întâmplare recentă din viaţa copilului, spre marea surprindere a acestuia. Este necesar să ne scrii o întâmplare pentru care copilul poate fi remarcat. Textul final, editat de noi, va avea cca 25 de cuvinte (personalizare inclusă în preţ). Te rugăm să ne relatezi 1, maxim 2 întâmplări şi să le prezinţi pe scurt. Dacă doreşti o personalizare de cca 50 de cuvinte, selectează "Personalizare lungă" de la rubrica de Opţiuni.

Etichete:

Distribuie

Adaugă în coş

Recenzii (0)

Scrie-ţi părerea şi inspiră-i pe alţii!

Adaugă o recenzie!