În drum spre grădiniţă şi şcoală vol. 5 - CD bilingv

  • cd-educartiv-hidratare

Mergi la Detalii şi Recenzii

Autori:
Luminiţa Alexandru, Andrei Ionescu, Cristi Ionescu
Vârsta recomandată:
de la 5 ani
Livrare:
expediere în 5-10 zile lucrătoare, curier sau Easybox, 12 lei, gratuită peste 120 lei

Demo audio - ascultă fragmente din rubricile vol. 5

Înainte de a pune în coș, selectează:

58,00 Lei
Fără TVA:

Volumul 5 este un CD de excepţie, care îi ajută pe copii să înţeleagă importanţa apei şi a hidratării organismului. Are 60 de minute de educaţie prin distracţie şi, în plus, o personalizare cu totul specială.

Prima piesă, “Buha şi vestea senzaţională”, este dedicată copilului care primeşte CD-ul şi sărbătoreşte reuşitele acestuia, eforturile, curajul, altruismul său (v. mai jos detaliile). Copilul care primeşte acest dar personalizat va fi surprins, emoţionat, fericit şi încrezător în forţele sale – Buha va relata una dintre întâmplările recente din viaţa acelui copil şi îl va felicita pentru performanţa sa, pentru perseverenţă, pentru alegerile sale bune. Surprize în plus: Buha va citi scrisori şi mesaje primite de la copii iar Owliver va avea o convorbire telefonică cu personajul japonez, bufniţa Koko.

Ca şi celelalte volume, şi acesta este complex şi generos. Copiii vor învăţa foarte multe lucruri esenţiale pentru sănătate dar şi reguli de politeţe, diferenţele între genurile muzicale, limba engleză intuitivă. Da, şi volumul 5 este bilingv.

Volumul 5 NU este recomandat copiilor care nu cunosc deloc personajele şi momentele distractiv-educative de pe parcursul volumelor 1-4, deoarece metoda de învăţare pe care se bazează seria presupune corelarea informaţiilor, recapitulări care asigură retenţia, se fac referiri la cele învăţate anterior, etc. Pentru cei care doresc să încerce seria, volumul potrivit pentru testare este nr.1.

Dacă aveţi nevoie de alte detalii, nu ezitaţi să ne scrieţi aici.

Produsele personalizate la cerere nu sunt returnabile.

Distribuie

Adaugă în coş

Detalii despre personalizare:

Înainte de a adăuga produsul în coş, scrieţi: prenumele şi numele copilului/copiilor (dacă sunt fraţi) şi apoi, într-o frază SCURTĂ şi clară, o SINGURĂ întâmplare recentă şi importantă din viaţa copilului/fraţilor, din domeniile exemplificate în continuare - textul va fi editat şi Buha va spune cca 25 de cuvinte. Dacă textul furnizat este mai lung decât este exemplificat mai jos (aveţi 2-3 întâmplări sau mai multe detalii) sau dacă nu furnizaţi o întâmplare comună pentru fraţi ci întâmplări diferite, puteţi opta pentru suplimentare personalizare (+15 lei) şi în acest caz veţi beneficia de cca 55 de cuvinte spuse de Buha. Selectaţi Tip personalizare: Scurtă/Lungă din dreapta, la rubrica Opţiuni.

Iată câteva sugestii (alegeţi un singur domeniu):

1. Reuşite şcolare şi extraşcolare. Accentul se va pune pe eforturile şi perseverenţa copilului, nu pe competiţie. Sport, arte, cunoaştere.

Exemplu: Andrei Popescu s-a antrenat zi de zi şi a câştigat medalia de aur la concursul de înot./Andrei Popescu s-a înscris la cursul de pictură şi ....

2. Pasiuni şi timp liber (lectură, bricolaj, grădinărit, gătit, sport, drumeţii etc)

Exemplu: Andrei Popescu a terminat de făcut primul său ierbar şi l-a prezentat la şcoală./ Andrei Popescu a citit în vacanţă 20 de cărţi şi adoră lectura./ Andrei Popescu a semănat primele lui flori.

3. Trecerea la o altă etapă; altruism, curaj, adaptare (depăşirea obstacolelor şi limitelor; etape de dezvoltare;)

Exemplu: Andrei Popescu nu mai are nevoie de roţile ajutătoare/a învăţat să meargă pe bicicletă./ Lui Andrei Popescu i-a căzut primul dinţişor dar a fost foarte curajos./Andrei Popescu a pus deoparte jucării pentru copiii de la orfelinat./Andrei Popescu este acum şcolar şi se trezeşte în fiecare dimineaţă devreme, pentru a nu întârzia.

4. Fructe şi legume

Exemplu: Andrei Popescu încearcă acum multe legume noi şi s-a împrietenit cu supa-cremă de broccoli./ Andrei Popescu a descoperit ce bune sunt rodiile.

Buha va relata cu cuvintele ei, întâmplarea din viaţa copilului şi îl va încuraja/felicita. Buha nu poate comenta decât subiecte din categoriile de mai sus. 

Veţi fi sunaţi peste câteva zile pentru a clarifica textul propus (dacă este cazul). Atenţie! Dacă sunt 2 sau mai mulţi copii, cu multe nume, întâmplarea trebuie să fie comună (valabilă pentru toţi)! În caz contrar, este necesară personalizare lungă (+15 lei).

Vă rugăm să vă gândiţi bine asupra întâmplării şi să propuneţi subiecte relevante, care l-au marcat pe copil şi care merită a fi sărbătorite/evidenţiate/încurajate.

Listă piese

  1. Buha şi vestea senzaţională (piesă personalizată)
  2. Apa şi hidratarea organismului (Importanţa apei pentru viaţă, Lichidele care hidratează, Bunele maniere - cum cerem apă?, Când bem apă – înainte sau după masă?; “Water+” - joc de limbaj; Cântecul pepenelui, Bunele maniere când bem lichide; temperatura optimă a lichidelor, etc.)
  3. Plantele şi muzica – periplu printre genurile muzicale; ghicitoarea muzicală Castravetele ţepos (varianta moldovenească)
  4. Poveste despre diversificare - În pădurea cu alune (ediţie nouă, cu participarea bufniţelor)
  5. Ştiaţi că? (Curiozităţi despre apă, Câtă apă conţine organismul?, Cum ne hidratăm?, Când pierdem apa (despre transpiraţie, respiraţie, micţiune), Hidratarea pe timpul verii şi în timpul efortului fizic; Apa şi igiena, Apa potabilă, Sticluţa personală; cântec cu tâlc: Sfaturi din scorbură
  6. Caleidoscopul cu fructe şi legume – topul legumelor şi fructelor cu conţinut mare de apă
  7. Invitaţie la lectură – imnul seriei, O poveste pe zi; mesajul special de rămas bun.

Durata CD: 55 min.

Recenzii (0)

Scrie-ţi părerea şi inspiră-i pe alţii!

Adaugă o recenzie!