Luz şi Buz în grădina de legume şi fructe

Mergi la Detalii şi Recenzii

Autori:
Luminiţa Alexandru, Anda Ansheen
Vârsta recomandată:
de la 4 ani
Livrare:
24-48 h, prin curier, 15 lei, gratuită peste 150 lei
17,00 Lei 14,00 Lei
Fără TVA:

Carte cu poezii de colorat - pentru educaţie estetică, exersarea motricităţii fine şi împrietenire cu legumele şi fructele. Vârsta recomandată: de la 4 ani. Interesantă şi utilă şi pentru şcolarii din ciclul primar. Copiii pot transforma această carte în propriul album de lucrări de artă. 

Detalii carte

Format: 21 x 21 cm, 20 de pagini aranjate în ordinea anotimpurilor sugerate prin ilustraţii.

Hârtie specială, tip bloc de desen, 190 g. Permite colorare prin diverse tehnici: creioane colorate (copii peste 3.5-4 ani, dar şi carioca (doar copii mai mari, peste 6 ani, care apasă uşor) şi chiar creioane de tip grip aquarelle sau chiar acuarele (copii peste 8 ani sau mai mici dacă frecventează ateliere de pictură). Pentru tehnicile care presupun apă: sub pagina de lucru se va pune o foaie de hârtie albă; pagina pe care se lucrează nu se va uda exagerat; la final se lasă 5 minute să se zvânte, apoi se aşează o foaie de hârtie albă peste lucrare, se închide cartea şi se pune o greutate peste carte (de exemplu un dicţionar masiv). Se lasă la presat câteva ore. 

Desenele sunt realiste şi de cea mai bună calitate, realizate de către Anda Ansheen. Acestea promovează natura şi grădina, cu toate bogăţiile ei – fructele şi legumele. Copiii atenţi o pot descoperi pe Buha, ascunsă în peisaj!

Fiecare pagină conţine o poezie-ghicitoare care stimulează interesul pentru fructe şi legume, natură, şi chiar face poftă: Căpşunile, Cireşele, Boabele de mazăre, Metamorfoza fluturelui, Roşiile, Ardeiul, Ştiuleţii de porumb dulce, Pepenele, Cartofii, Mărul, Varza, Dovleacul. Copiii sunt provocaţi să completeze ultima pagină şi să compună o poezie despre Struguri. Textele îi aparţin Luminiţei Alexandru.

Cartea conţine la final un minidicţionar în care li se explică copiilor, pe înţelesul lor, unele cuvinte şi expresii noi - excelent pentru dezvoltarea vocabularului.

Distribuie

Adaugă în coş

Recenzii (0)

Scrie-ţi părerea şi inspiră-i pe alţii!

Adaugă o recenzie!