• Set 3 jocuri Brain Teaser din lemn natur

Set 3 jocuri Brain Teaser din lemn natur

Fără TVA: Preţul în puncte de recompensă: 1500
Mai sunt doar 10 bucăţi!

Citește descrierea


Asistență telefonică:
0726.179.537
9.00–16.00 (L-V)

Un set elegant cu 3 jocuri "brain teaser" pentru dezvoltarea gândirii şi stimularea inteligenţei. Setul vine ambalat într-o cutie din lemn cu capac şi 3 compartimente care conţin 3 jocuri de construcţie şi sortare, cu piese din lemn natur. Recomandat pentru copii peste 5 ani, valabil şi pentru adulţi. 

Dimensiuni cutie: 18 x 7.5 x 7 cm.
Culoare cutie din lemn: alb, cu logo color Copilul Verde. Baza cutiei este dublată cu catifea, pentru aşezare silenţioasă pe masă şi aderenţă sigură pe suprafeţe delicate.
Culoare şi material piese de joc: lemn natur, netratat, nevopsit
Ambalaj exterior: cutie cartonată

Acest produs este oferit cadou clienţilor librăriei. Dacă eşti deja client fidel, ai deja comenzi finalizate şi ai acumulat puncte în contul de utilizator, loghează-te, apoi adăugă acest cadou în coşul de cumpărături, alături de celelalte produse dorite (coşul de cumpărături pe site trebuie să aibă valoarea minim 40 lei). În paşii de finalizare a comenzii, site-ul va verifica automat dacă ai suficiente puncte de recompensă acumulate, va scădea din totalul punctelor de recompensă numărul punctelor aferente acestui cadou şi vei primi cadoul împreună cu restul produselor comandate. Simplu şi rapid.

Află mai multe despre gratuităţile şi recompensele oferite de Copilul Verde din secţiunea Utile din Contul de utilizare (Ghidul recompenselor).

Atenţie! Pentru a avea accces la aceste informaţii şi la sistemul de recompense este necesar să deţii un cont de utilizator pe site, care este foarte uşor de făcut. Reţine că puntele de recompensă se acumulează în contul tău numai dacă te loghezi înainte de a face comenzi. Dacă faci comenzi fără cont (fără să te loghezi/fără să deţii cont de utilizator), site-ul nu poate aloca contului tău punctele de recompensă meritate!

Distribuie

Vreau să pun în coş