Felicitare muzicală personalizată, cu CD (RO / EN) - model Portocaliu

Mergi la Detalii şi Recenzii

Autori:
Luminiţa Alexandru, Andrei Ionescu
Vârsta recomandată:
orice vârstă, ideal peste 2 ani
Livrare:
expediere în 5-10 zile lucrătoare, curier sau Easybox, 12 lei, gratuită peste 120 lei;

Ascultă cum sună cântecul de pe CD-ul felicitării

Înainte de a pune în coș, selectează:

53,00 Lei
Fără TVA:

Cadou uimitor pentru zile de naştere. Surpriză festivă deosebită, cu impact emoţional uriaş asupra sărbătoriţilor şi audienţei. Conţine o felicitare cartonată cu CD personalizat audio cu numele sărbătoritului, în limba română sau engleză. Personalizare grafică faţă-verso şi audio, calitate remarcabilă. Model: Portocaliu.

Produsul conţine:

  • 1 felicitare XXL cartonată (foarte mare, cca 24 x 16 cm) cu finisaj semi-gloss; rezistentă la apă; nu se îndoaie şi nu se deformează; tip card faţă-verso; pe faţă conţine 3 imagini cu copilul sărbătorit (dintre care una este imprimată profesional pe suprafaţa CD-ului); pe spate conţine poza celor care dăruiesc felicitarea, plus numele şi urarea lor — v. foto;
  • 1 CD audio detaşabil ce conţine un cântec festiv, personalizat, cu versuri minunate în limba română sau engleză; ascultă demo pentru afla în ce constă personalizarea audio; 
  • ambalaj: plic din celofan, autoadeziv;

“Cea mai faină investiţie pe care am făcut-o într-un cadou de ziua Elizei: cântecul este deosebit, emoţionant şi mă face lăcrimez de fiecare dată când îl ascult. Eliza iubeşte mult acest cântec, pe care îl vom pune în fiecare an de ziua ei. Practic, este un cadou pe viaţă şi cred că ştiu ce vor primi, de acum înainte, mai toţi copiii prietenelor mele de zilele lor de naştere”Recenzie la prima versiune a acestei felicitări — blog Laura Frunză.

Te rugăm să încarci poze calitative şi să scrii corect toate informaţile cerute. Dacă ai nelămuriri, aşteptăm să ne suni.

Distribuie

Adaugă în coş

Recenzii (1)

Scrie-ţi părerea şi inspiră-i pe alţii!

Adaugă o recenzie!