Cronometru digital multifuncţional - cadou pentru fideli

  • cadou-pentru-clienti-fideli

Mergi la Detalii şi Recenzii

Vârsta recomandată:
pentru adulţi
Livrare:
exp. în 48 h lucr. — Easybox 12 Lei, curier 19 Lei, gratis > 150 Lei; taxă ramburs 7 Lei
0,00 Lei
Fără TVA: Preţul în puncte de fidelitate: 250

Cronometru digital foarte util, multifuncţional. Poate fi folosit în bucătărie, în grădină, pe terenul de sport şi oriunde doriţi să vă organizaţi mai bine timpul. Este un ajutor de nadejde în bucătărie (nu veţi mai uita să scoateţi tava din cuptor la timp), dar şi un asistent personal care le va spune copiilor ca e momentul pentru teme, ajutându-i să-şi gestioneze mai bine timpul.

Cronometrul este dotat cu magnet (poate fi plasat pe frigider sau orice suprafata metalică), cu agăţătoare (poate fi prins de şorţul de bucătărie, de curea, rucsac) şi cu clips cu rol de stander (poate fi plasat pe masă şi alte suprafeţe drepte) - a se vedea imaginile.

Dutata programabilă: 90 minute.

Funcţionează cu 1 baterie rotundă mică, LR44, inclusă. Înainte de prima folosire, trageţi de sigiliul din plastic din spatele cronometrului, pentru a activa bateria.

Ambalare: cutie din carton (8 x 6 x 2.5 cm).

Dimensiuni cronometru: 7 x 5 x 1.5 cm

Distribuie

Adaugă în coş

Instrucţiuni de folosire

Pentru a seta minute, apăsaţi în mod repetat butonul MIN până ajungeţi la numărul de minute dorit (maximum 90); pentru secunde, apăsaţi butonul SEC: pentru a porni cronometrarea după ce aţi setat minutele sau secundele dorite, apăsaţi START/STOP. Cronometrul va suna (beep) când s-au scurs minutele sau secundele programate. Pentru a opri alarma, apăsaţi butonul START/STOP. Pentru a reseta cifrele de pe ecran şi a seta altă durată, apăsaţi simultan butoanele MIN şi SEC, apoi setaţi durata dorită şi apăsaţi butonul START/STOP.

Acest produs este oferit cadou clienţilor librăriei. Dacă eşti deja client fidel, ai deja comenzi finalizate şi ai acumulat puncte în contul de utilizator, loghează-te, apoi adăugă acest cadou în coşul de cumpărături, alături de celelalte produse dorite (coşul de cumpărături pe site trebuie să aibă valoarea minimă de 40 lei). În paşii de finalizare a comenzii, site-ul va verifica automat dacă ai suficiente puncte de recompensă acumulate, va scădea din totalul punctelor de recompensă numărul punctelor aferente acestui cadou şi vei primi cadoul împreună cu restul produselor comandate. Simplu şi rapid.

Află mai multe despre gratuităţile şi recompensele oferite de Copilul Verde din secţiunea Utile din Contul de utilizare (Ghidul recompenselor).

Atenţie! Pentru a avea accces la aceste informaţii şi la sistemul de recompense este necesar să deţii un cont de utilizator pe site, care este foarte uşor de făcut. Reţine că puntele de recompensă se acumulează în contul tău numai dacă te loghezi înainte de a face comenzi. Dacă faci comenzi fără cont (fără să te loghezi/fără să deţii cont de utilizator), site-ul nu poate aloca contului tău punctele de recompensă meritate!

Recenzii (0)

Scrie-ţi părerea şi inspiră-i pe alţii!

Adaugă o recenzie!