Canalul TV poate fi accesat de pe următoarele dispozitive conectate la internet: smartphone, tabletă, laptop, PC. Accesarea este foarte simplă, similară accesării unui website obişnuit. De asemenea, Canalul TV poate fi accesat de pe smart TV. Mai jos găseşti filme în care îţi arătăm practic cât de simplă şi de comodă este accesarea.

Aceasta este o pagină tehnică, de testare - dacă nu te-ai abonat încă şi cauţi de fapt informaţii despre desenele animate, consultă pagina principală din Canalul TV

Înainte de achiziţionarea unui pachet de acces, poţi testa modul în care vei vedea filmele din Canalul TV (toate sunt full HD 1080p). Dacă plănuieşti să vizionezi de pe smart TV, click pe primul film pentru a evalua în special rezoluţia posibilă pe ecranul tău, in funcţie de calitatea conexiunii la internet de care dispui. Pentru a vedea pe tot ecranul, apasă simbolul cu patru săgeţi de pe bara playerului (dreapta-jos). 

În cazul în care nu deţii un televizor de tip smart sau televizorul smart nu poate fi conectat la internet, poţi încerca cuplarea unui laptop cu televizorul, folosind un cablu HDMI plasat în ieşirea video a laptopului. Astfel, televizorul va deveni ecranul laptopului.

În Ghidul Canalului TV găseşti răspunsuri la cele mai frecvente întrebări. Pachetele de acces pot fi achiziţionate din pagina de prezentare a Canalului TV sau din categoria Desene animate.

Vezi mai jos tutoriale clare pentru cele 5 dispozitive de pe care poţi accesa Canalul TV. Ce faci pentru a vedea de pe telefon sau tabletă? Cum se vede pe laptop, PC sau smart TV? Click şi află.

Pentru alte detalii privind conţinutul sau specificaţiile tehnice, consultă Ghidul Canalului TV