Canalul TV poate fi accesat de pe următoarele dispozitive conectate la internet: smartphone, tabletă, laptop, PC. Accesarea este foarte simplă, similară accesării unui website obişnuit. De asemenea, Canalul TV poate fi accesat de pe smart TV.

Aceasta este o pagină tehnică, de testare - dacă nu te-ai abonat încă şi cauţi informaţii despre desenele animate, consultă pagina principală din Canalul TV

Înainte de achiziţionarea unui pachet de acces, poţi testa modul în care vei vedea filmele din Canalul TV (toate sunt full HD 1080p). Click pe filmul demo de mai jos pentru a evalua în special rezoluţia posibilă pe ecranul tău de TV, in funcţie de calitatea conexiunii la internet de care dispui. Ia în calcul că viteza reală diferă pe parcursul unei zile, iar parametrii reali ai conexiunii pot diferi de cei din oferta teoretică a furnizorului tău de internet.

Pentru a vedea pe tot ecranul, apasă simbolul cu patru săgeţi de pe bara playerului (dreapta-jos). 


Folosit atunci cand butonul player-ului nu functioneaza pe browserul dumneavoastra

În cazul în care nu deţii un televizor de tip smart sau televizorul smart nu poate fi conectat la internet, poţi încerca cuplarea unui laptop cu televizorul, folosind un cablu HDMI plasat în ieşirea video a laptopului. Astfel, televizorul va deveni ecranul laptopului.

În Ghidul Canalului TV găseşti toate detaliile tehnice, inclusiv tutoriale video privind accesarea pentru fiecare tip de device în parte. Pachetele de acces pot fi achiziţionate din pagina de prezentare a Canalului TV sau din categoria Desene animate.

Vezi mai jos detalii specifice privind accesarea de pe smart TV. Pentru restul device-urilor, vezi tutorialele din Ghidul Canalului TV


Folosit atunci cand butonul player-ului nu functioneaza pe browserul dumneavoastra