• Trusă cu 6 pixuri colorate - cadou pentru tine

Trusă cu 6 pixuri colorate - cadou pentru tine

Fără TVA: Preţul în puncte de recompensă: 65
Disponibilitate:
În stoc

Ajutor telefonic L-V 10-17: 0726.179.537


O trusă cu 6 pixuri colorate, pentru copiii creativi, cu chef de scris şi desenat. Pixurile se află într-un suport transparent, uşor de folosit şi depozitat. Setul conţine culori rare pentru pixuri, precum roz sau galben! Merge de minune cu setul de corespondenţă pentru copii, Scrisoarea minunată. Produs recomandat copiilor peste 3 ani.

Dimensiuni trusă: 7 x 16 cm
Nr. pixuri/trusă: 6
Culori pixuri: albastru, verde, gaben, roz, roşu, negru
Ambalare: punguţă PP
Fabricat în: Spania

 

Acest produs este oferit cadou clienţilor librăriei. Dacă eşti deja client fidel, ai deja comenzi finalizate şi ai acumulat puncte în contul de utilizator, loghează-te, apoi adăugă acest cadou în coşul de cumpărături, alături de celelalte produse dorite (coşul de cumpărături pe site trebuie să aibă valoarea minim 40 lei). În paşii de finalizare a comenzii, site-ul va verifica automat dacă ai suficiente puncte de recompensă acumulate, va scădea din totalul punctelor de recompensă numărul punctelor aferente acestui cadou şi vei primi cadoul împreună cu restul produselor comandate. Simplu şi rapid.

Află mai multe despre gratuităţile şi recompensele oferite de Copilul Verde din secţiunea Utile din Contul de utilizare (Ghidul recompenselor).

Atenţie! Pentru a avea accces la aceste informaţii şi la sistemul de recompense este necesar să deţii un cont de utilizator pe site, care este foarte uşor de făcut. Reţine că puntele de recompensă se acumulează în contul tău numai dacă te loghezi înainte de a face comenzi. Dacă faci comenzi fără cont (fără să te loghezi/fără să deţii cont de utilizator), site-ul nu poate aloca contului tău punctele de recompensă meritate!

Distribuie