Tricou pentru băieţi, bumbac organic - Buha & Owliver, 3-4 ani

Mergi la Detalii şi Recenzii

Vârsta recomandată:
3-4
Livrare:
24-48 h, prin curier, 15 lei, gratuită peste 150 lei

Înainte de a pune în coș, selectează:

0,00 Lei
Fără TVA: Preţul în puncte de fidelitate: 390

Tricou premium pentru băieţi (mărimi: 3/4 ani), din bumbac 100% ORGANIC (cultivat bio, fără chimicale) pieptănat, cu ţesătură albă de tip single jersey, finisaje fine, cusături laterale, gramaj 155 gsm, tiv îngust al gulerului, bandă de întărire la guler şi umeri. Croiala este modernă şi specifică băieţilor - vezi diferenţele de croieli în poze. STOC LIMITAT.

A se consulta cu atenţie tabelul cu dimensiunile (click pe poze) înainte de a pune produsul în coş.

Ţesătura este foarte fină la atingere şi se întinde uşor, pentru o îmbrăcare/dezbrăcare uşoară. Firele ţesăturii au o structură inelară, oferind tricoului calitate şi rezistenţă. Design atractiv şi inspiraţional, cu personajele Buha şi Owliver.

Material şi imprimeu:

Pentru imprimare folosim tricouri premium Stanley Stella din bumbac organic (100% bumbac cultivat fără pesticide). De asemenea, restul procesului de producţie are la bază principii ecologice şi echitabile, în conformitate cu Fair Wear Foundation şi Global Organic Textile Standard. Provenienţă: UE.

Tipul de fibră folosit este ringspun - bumbac pieptănat. Acesta se remarcă prin durabilitate superioară fidrelor convenţionale. De asemenea, materialul finit este cel mai fin posibil. Procedura de obţinere este mai îndelungată şi mai costisitoare - de aceea, tricourile făcute din bumbac pieptănat sunt mai scumpe.

Imprimarea color are rezoluţie mare şi a fost realizată cu vopsele de calitate, pe bază de apă, testate dermatologic. Tehnica folosită este print digital şi este folosită inclusiv de marile case de modă internaţionale pentru rochiile unicat.

Folosire şi spălare:

Tricourile preferate, deci şi acest tricou imprimat cu personajul preferat, se protejează cu halat sau şorţ special în timpul activităţilor de pictură, experimente fizice, gătit, unde ar putea rezulta pete şi murdărie excesivă.

Tricoul îşi va păstra forma şi culorile intacte dacă este folosit corespunzător.

Orice tricou imprimat, prin orice tehnică, trebuie SPĂLAT PE DOS, pentru a nu veni în contact direct cu suprafaţa dură a cuvei maşinii de spălat. Dacă este posibil, setaţi turaţii medii (de ex. 800). Rufele se deteriorează dacă încărcaţi maşina de spălat la maxim, aşa că nu exageraţi cu volumul de haine puse în cuvă. Tricoul poate fi spălat şi manual. De asemenea, nu puneţi în cuvă, împreună cu hainele preferate şi delicate, obiecte vestimentare dure (care conţin fermoare, "arici", multe capse şi ţinte - acestea se spală separat.

Temperatura recomandată pentru spălare este 30 grade C. Tricourile, rochiţele şi accesoriile fine nu sunt salopete sau prosoape de bucătărie, pentru a fi puse practic la fiert în maşina de spălat. 

Uscarea optimă este la aer, pe un umeraş - deseori nici nu mai trebuie călcat - sau pe sârma de rufe.

Nu se pune fierul de călcat direct pe imprimeu - folosiţi o cârpă subţire/pânză. Regulă valabilă pentru orice tricou imprimat sau care are diverse aplicaţii.

Ambalaj:

Tricoul vine ambalat pe o placă de carton, într-o pungă transparentă, cu fermoar.

Produsele din această categorie pot fi puse în coş pe baza punctelor de fidelitate acumulate de clienţi. Verifică numărul punctelor tale din: Contul meu/Punte de fidelitate. În paşii de finalizare ai comenzii scrie numărul de puncte necesar şi apasă butonul roşu Foloseşte punctele.

Nu uita să pui şi cel puţin un produs în lei în coş, pentru ca site-ul să poată executa comanda!

Distribuie

Adaugă în coş

Recenzii (0)

Scrie-ţi părerea şi inspiră-i pe alţii!

Adaugă o recenzie!