Tricou pentru copii - Buha & Owliver (bumbac 100%), unisex

Fără TVA: Preţul în puncte de recompensă: 490
Mai sunt doar 3 bucăţi!

Citește descrierea

Înainte de a pune în coș, selectează:


Asistență telefonică:
0726.179.537
9.00–16.00 (L-V)

Tricou pentru copii (doar mărime pentru 8 ani), din bumbac 100%, cu ţesătură albă de tip single jersey, finisaje fine, cusături laterale, gramaj 160 g/m2, tiv mediu al gulerului (din material raiat), bandă de întărire la guler şi umeri. A se citi consulta imaginea cu dimensiunile tricoului înainte de a pune produsul în coş.

Ţesătura este moale la atingere şi se întinde uşor, pentru o îmbrăcare/dezbrăcare uşoară. Firele ţesăturii au o structură inelară, oferind tricoului calitate şi rezistenţă.

Design atractiv şi inspiraţional, cu îndrăgitele personaje Buha & Owliver.

Imprimarea color are rezoluţie foarte mare şi a fost realizată cu vopsele de calitate, pe bază de apă, testate dermatologic. Tehnica folosită este print digital şi este folosită inclusiv de marile case de modă internaţionale pentru rochiile unicat.

 

Folosire şi spălare:
  1. Tricourile preferate, deci şi acest tricou imprimat cu personajul preferat, se protejează cu halat sau şorţ special în timpul activităţilor de pictură, experimente fizice, gătit, unde ar putea rezulta pete şi murdărie excesivă.
  2. Tricoul îşi va păstra forma şi culorile intacte dacă este folosit corespunzător.
  3. Orice tricou imprimat, prin orice tehnică, trebuie SPĂLAT PE DOS, pentru a nu veni în contact direct cu suprafaţa dură a cuvei maşinii de spălat. Dacă este posibil, setaţi turaţii medii (de ex. 800). Rufele se deteriorează dacă încărcaţi maşina de spălat la maxim, aşa că nu exageraţi cu volumul de haine puse în cuvă. Tricoul poate fi spălat şi manual.
  4. Temperatura recomandată pentru spălare este 30 grade C.
  5. Uscarea cea mai optimă este la aer, pe un umeraş - deseori nici nu mai trebuie călcat.
  6. Nu se pune fierul de călcat direct pe imprimeu - folosiţi o cârpă subţire/pânză.
Ambalaj:

Tricoul vine ambalat pe o placă de carton, într-o pungă transparentă, cu fermoar.
 

Etichete:

Distribuie

Vreau să pun în coş