Testimoniale

Ne bucurăm să primim astfel de gânduri sincere de la voi. Vă mulţumim pentru aprecieri şi pentru prietenie. Ne asiguraţi că suntem pe drumul cel bun, ne motivaţi şi ne inspiraţi. Aşteptăm în continuare părerile voastre aici.

 Bufniţa cea Înţeleaptă, despre “Săculeţul cu poveşti”

Recomand aceste minunății. Să vă spun de ce. În primul rând, îndată ce dai comanda, hop şi confirmarea. Pe mail şi foarte prietenește prin SMS. Apoi nu trece mult, pe cuvânt de Bufniţă, ca hop şi curierul zâmbitor cu pachețelul. Dacă ai răbdare şi nu îți vine o poftă nebună să îl sfâșii, poți să observi cu cât drag a fost împachetat. Are așa, o vibrație specială. Apoi interiorul. Poveștile! Păi textele sunt comice de râzi şi nu ai nici o șansă să intuiești cum se termină. (Aici eu il iubesc pe Mazui Măzărui şi cei mici ai casei pe Flintifiuşcă, evident). Dar pe lângă text şi ilustraţie curată şi aerisită, poţi să asculți poveștile. Audio! Ca cele de pe vinil! Cu voci grozave. Şi când crezi că ai râs destul, mai tragi o tură, ca le descoperi altfel. Noi întâi le-am tot ascultat în română, dar sunt şi în engleză. De ce am amânat audiția în altă limbă? De frică. Dacă suna a englezească românizată? Dacă textul nu curge şi pierde din farmec? Nici pomeneală. Parcă sunt alte poveşti, vă jur. Dar nu mă opresc. Avem și instrucțiuni de jocuri legate de texte? Avem. Avem şi un săculeț pentru aceste bunătăți care să fie duse în vacanţa de Paşte la bunica, la Oradea? Avem. Dar iscălitura autoarei şi toată dragostea ei când a scris numele copiilor acolo este? Este. P.S. Au meritat fiecare bănuț. Pe cuvânt de Bufniţă. Te iubim, Copilul Verde!

Mădălina Catrina şi Roxxy, despre seria “În drum spre grădiniţă şi şcoală”

Când am cumpărat primele CD-uri din seria "În drum spre grădiniţă şi şcoală", nu m-am aşteptat ca Buha şi Owliver să devină prietenii nelipsiţi ai dimineţilor petrecute de noi în maşină. Roxxy ii iubeşte atât de mult, încât îşi doreşte să îi invite la noi acasă (motiv pentru care de-abia aşteptăm să apara şi desenele animate), ca să cânte cu ei "Castravetele ţepos" şi să se joace împreună.

Ascultând-o pe Buha, am avut plăcerea să descoperim poveşti frumoase, cântece voioase şi sfaturi delicioase, scrise de Luminiţa şi interpretate extraordinar de Andrei, iar micuţul Owliver ne-a ajutat să descoperim tainele "englezeşti" ale legumelor şi fructelor. Ne-am bucurat să o "cunoaştem" şi pe Koko şi sperăm ca, în curând, să mai facem cunoştinţă şi cu alţi prieteni ai bufniţei, pentru că lumea creata de ei este încântătoare şi folositoare, ajutându-i pe copii să înţeleagă importanţa fructelor şi legumelor şi nu numai. Vă mulţumim pentru prietenia voastră şi... keep up the good work!  Cu drag, Roxxy şi Mădălina