Tangle Textured Metallic - jucărie tactilă (model la alegere)

29,00 lei
Fără TVA:
Mai sunt doar 1 bucăţi!

Citește descrierea

Taxă curier/comandă:
9.5 lei oriunde în RO, gratuit la comenzi peste 150 lei
Vârsta recomandată:
peste 3 ani
Livrare:
24-48 h
Puncte de recompensă:
14

Înainte de a pune în coș, selectează:


Asistență telefonică:
0726.179.537
9.00–16.00 (L-V)

O jucărie senzorială strălucitoare, cu texturi incitante şi culori atractive (6 modele). Creşte dexteritatea, atenţia, stimulează creativitatea, relaxează. Un cadou excelent şi un accesoriu pentru învăţare, pentru copiii peste 3 ani, captivant şi pentru adulţi. Tangle Textured Metallic este foarte îndrăgit de copiii curioşi, exploratori, întreprinzători, cărora le plac: experimentele, explorările, sportul, meşteritul.

Dă click pe poze şi vezi toate modelele! Specifică în rubrica Opţiuni ce model doreşti (Auriu, Argintiu, Albastru, Ciclamen, Violet, Verde-auriu). Modelele pot fi conectate între ele, sunt din plastic, cu vopsea metalizată, foarte uşoare. În forma rulată, încap în palmă - pot fi transportate uşor în buzunar, ghiozdan şi folosite în trafic, la statul la cozi (alungând plictiseala), în timpul activităţilor statice în care copiii simt nevoia de mişcare sau pentru activităţi creative şi de relaxare. Pot fi transformate în brăţări, coliere, construcţii fanteziste. Excelente şi pentru copii autişti, dislexici sau stângaci, pentru care sunt utile stimulentele vizuale/spaţiale.

Apasă Detalii pentru beneficii şi alte informaţii. Urmăreşte şi filmul general de prezentare de mai jos.

Copilul Verde a introdus creaţiile Tangle în România. Află câteva detalii despre acestea! Ce sunt, cum se folosesc, ce efecte au?

Distribuie

Vreau să pun în coş

Copilul Verde a introdus creaţiile Tangle în România. Află câteva detalii despre acestea! Ce sunt, cum se folosesc, ce efecte au?

Introducere în lumea Tangle

Tangle este invenţia sculptorului american Richard X Zawitz, care a fost fascinat în urmă cu 33 de ani de energia universală a spiralelor şi formelor concentrice. El a creat o serie de jucării senzoriale deosebite, bazate pe unghiuri tangente (tangent angle), care pot fi manipulate la infinit, de către oricine, la orice vârstă, cu efecte uimitoare. Toate creaţiile sale urmează conceptul Creativitate pentru Toţi şi sunt dedicate Păcii prin Creativitate.

O jucărie Tangle este o serie de elemente curbate la 90 de grade, conectate, care se pot răsuci şi pot crea forme noi, la infinit. Modelele (clasice, metalice, texturate sau pufoase) se pot conecta la rândul lor, rezultând brăţări sau şerpi coloraţi cu care se pot face numeroase activităţi creative şi chiar sportive (folosiţi pe post de coardă de sărit, etc.). Elementele unui Tangle se desfac şi se reconectează cu uşurinţă. Un element curbat Tangle are lungimea de cca 5 cm şi este, de regulă, din plastic (câteva modele sunt din cauciuc şi metal, vezi secţiunea Specificaţii). O jucărie Tangle în forma conectată (ca o brăţară) are cca 15 cm iar în forma neconectată (ca un lanţ) are lungimea de cca 35 cm. Jucăria vine într-un ambalaj compact (cutie transparentă), rulată astfel încât să încapă în palmă, urmând a se transforma în forme noi de cum este desfăcută. Diametrul unui element texturat este de cca 1 cm.

Efectele acestor jucării:

- antrenează muşchii mici ai mâinii copiilor, utili pentru scris

- antrenează cele doua emisfere cerebrale să lucreze împreună

- cresc dexteritatea

- stimulează imaginaţia şi creativitatea

- reduc stresul şi relaxează

- cresc capacitatea de atenţie şi concentrare şi favorizează învăţarea (de exemplu, copiii le pot răsuci în timp ce ascultă o poveste sau vizionează un documentar sau o prezentare – vor fi atenţi mai mult timp şi vor memora informaţia mai uşor)

- alungă plictiseala

- ajută tranziţiile (bune ca activitate pentru perioadele de aşteptare la aeroport, în timpul călătoriilor, pentru frica de înălţime când se merge cu telecabina, pentru rău de mişcare, etc.)

Jucăriile Tangle sunt acceptate în şcolile din SUA – copiii le pot manipula în timpul lecţiilor deoarece nu distrag de la predare, nu îi deranjează pe cei din jur şi îi ajută să fie atenţi la lecţie făcând totuşi mişcare. Cercetările în domeniul eucaţiei şi dezvoltării copilului relevă faptul că o activitate de învăţare, dacă presupune şi mişcare, este mai eficientă.

De asemenea, aceste jucării tactile sunt foarte utile pentru nevoi speciale precum ADHD, autism, disgrafie, tulburări bipolare, tricotilomanie, fiind recomandate de psihologi şi terapeuţi. Jucăriile Tangle sunt folosite în toată lumea şi ca accesorii antistres pentru adulţi, la birou dar şi ca sprijin în încercarea de a renunţa la fumat.

Jucăriile sunt realizate din materiale de calitate, în principal plastic. Nu conţin plumb, ftalaţi sau BPA şi respectă toate regulamentele internaţionale privind siguranţa.