• Şorţ de grădinar, cu multe accesorii

Şorţ de grădinar, cu multe accesorii

Fără TVA: Preţul în puncte de recompensă: 1000
Disponibilitate:
Mai sunt doar 1 bucăţi!

Ajutor telefonic L-V 10-17: 0726.179.537


Şorţ premium pentru grădinari mari sau mici, dotat cu multe accesorii folositoare. Stimulează-ţi copilul să aprecieze natura, îngrijind o mică grădină, chiar şi pe pervaz sau pe balcon! 

Caracteristici
  • model pentru adulţi sau copii peste 7-8 ani
  • dimensiuni: 51x 51 cm (nu este potrivit pentru copii sub 125 cm)
  • culoare: verde 
  • materiale: bumbac, nylon, plastic şi lemn (ustensile)
  • conţine: buzunare de plasă, cordon de legare la spate, bucla ajustabilă la gât
  • spălare manuală
  • accesorii incluse: 1 pulverizator, 1 săpăligă mare şi 1 săpăligă mică pentru transplantare plante, 1 săpăligă-cultivator mare, 1 săpăligă-cultivator mică, 1 accesoriu pentru afânarea solului


Acest produs este oferit cadou clienţilor librăriei. Dacă eşti deja client fidel, ai deja comenzi finalizate şi ai acumulat puncte în contul de utilizator, loghează-te, apoi adăugă acest cadou în coşul de cumpărături, alături de celelalte produse dorite (coşul de cumpărături pe site trebuie să aibă valoarea minimă de 40 lei). În paşii de finalizare a comenzii, site-ul va verifica automat dacă ai suficiente puncte de recompensă acumulate, va scădea din totalul punctelor de recompensă numărul punctelor aferente acestui cadou şi vei primi cadoul împreună cu restul produselor comandate. Simplu şi rapid.

Află mai multe despre gratuităţile şi recompensele oferite de Copilul Verde din secţiunea Utile din Contul de utilizare (Ghidul recompenselor).

Atenţie! Pentru a avea accces la aceste informaţii şi la sistemul de recompense este necesar să deţii un cont de utilizator pe site, care este foarte uşor de făcut. Reţine că puntele de recompensă se acumulează în contul tău numai dacă te loghezi înainte de a face comenzi. Dacă faci comenzi fără cont (fără să te loghezi/fără să deţii cont de utilizator), site-ul nu poate aloca contului tău punctele de recompensă meritate!

Distribuie