Set educativ - Legume şi fructe (magneţi din spumă), Roter Kafer

28,00 Lei
Fără TVA:
Mai sunt doar 0 bucăţi!

Vezi detaliile, mai jos.

Set:
32 piese cu magnet, din spumă, cu legume şi fructe
Vârsta recomandată:
3-5 ani
Livrare:
24-48 h, 14 lei, gratis peste 150 lei; pune în coş şi o carte sau un album audio şi ai livrare cu 9.90 lei, gratis peste 99 lei!

Asistență telefonică:
0726.179.537
9.00–16.00 (L-V)

Set educativ care familiarizează copiii cu legumele şi fructele şi le stimulează interesul pentru acestea. Cu cât copiii sunt mai expuşi la legume şi fructe, în farfurie, în cărţi şi prin intermediul jucăriilor, cu atât cresc şansele de a fi mai dispuşi să le guste şi să le mănânce.

Setul conţine:

  • 32 piese  din spumă poliuretanică, cu magneţi şi imagini cu fructe şi legume viu colorate

Caracteristici:

  • grosime piese: 4 mm
  • culori: vii şi atractive
  • piesele pot fi aplicate pe o tablă magnetică sau pot fi folosite la diferite activităţi şi jocuri, pentru învăţarea şi recunoaşterea fructelor şi legumelor, pentru sortare, pentru jocuri de memorie etc.
  • ambalaj: cutie atractivă 19.5 x 21.5 x 4.5 cm

 

Atenţie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Produsul conţine piese mici care pot fi înghiţite, existând pericolul de sufocare. Nu lăsaţi ambalajele produselor la îndemâna copiilor. Îndepărtaţi orice ambalaj al produsului înainte de a da produsul copilului. Vă rugăm să supravegheaţi copilul în timp ce se joacă / foloseşte acest produs. Păstraţi instrucţiunile pentru referinţe viitoare. Păstraţi produsul departe de foc şi umiditate.Produsul este nou şi comercializat în ambalajul original al producătorului. Imaginile au caracter informativ. Nuanţa, tonul şi intensitatea culorii pot varia în funcţie de ecranul de pe care vizualizaţi pagina.

Distribuie

Vreau să pun în coş

Recenzii (0)

Scrie-ţi părerea şi inspiră-i pe alţii!

Adaugă o recenzie!