Scrisoarea minunată - set de corespondenţă - cadou pentru tine

Fără TVA: Preţul în puncte de recompensă: 45
în stoc

Citește descrierea

Vârsta recomandată:
de la 5 ani
Livrare:
24-48 h, tax[ curier 9.90 lei, gratuită la comenzi peste 99 lei

Asistență telefonică:
0726.179.537
9.00–16.00 (L-V)

Set cu 31 de piese, încurajează copiii să scrie scrisori frumoase celor dragi. Design deosebit. Un cadou excelent cu care să bucuri (şi să educi) un copil care a învăţat să scrie.

Te preocupă lipsa de interes a copiilor de astăzi faţă de citit şi scris datorată televizorului şi gadget-urilor? Ai vrea ca şi copilul tău să prindă drag de scris caligrafic şi să se exprime frumos în scris? Ţi-ar plăcea să-ţi surprinzi mama, bunica sau învăţătoarea cu o scrisoare cu un design vesel? Vrei, în plus, să-i faci poftă copilului de legume sănătoase?

Acest set de corespondenţă pentru copii (dar şi pentru adulţi zglobii) conţine tot ce ai nevoie pentru a scrie cele mai emoţionante şi frumoase scrisori. Cu un design deosebit şi un concept funcţional şi inspiraţional, “Scrisoarea minunată” este un produs care aduce bucurie destinatarilor la care ajunge şi satisfacţie expeditorilor.

Setul conţine:

- 15 foi A4 cu antet special color (tema “Legume vesele”); formatul special cu buline direcţionează copilul să scrie drept şi ordonat

- 15 plicuri C5 color, asortate, cu lipire gumată

- 1 plic mare C4, color

Setul nu conţine pixul şi clipboard-ul din imagini. Acestea sunt cu titlu de prezentare, pentru a explica modul de folosire.

 

Distribuie

Vreau să pun în coş