Scrisoarea minunată - set de corespondenţă pentru copii (31 piese)

15,00 lei
Fără TVA:
în stoc

Citește descrierea

Taxă curier/comandă:
9.5 lei, gratuit la coş peste 95 lei
Vârsta recomandată:
de la 5 ani
Livrare:
24-48 h

Asistență telefonică:
0726.179.537
9.00–16.00 (L-V)

Set cu 31 de piese, încurajează copiii să scrie scrisori frumoase celor dragi. Design deosebit. Un cadou excelent cu care să bucuri (şi să educi) un copil care a învăţat să scrie.

Te preocupă lipsa de interes a copiilor de astăzi faţă de citit şi scris datorată televizorului şi gadget-urilor? Ai vrea ca şi copilul tău să prindă drag de scris caligrafic şi să se exprime frumos în scris? Ţi-ar plăcea să-ţi surprinzi mama, bunica sau învăţătoarea cu o scrisoare cu un design vesel? Vrei, în plus, să-i faci poftă copilului de legume sănătoase?

Acest set de corespondenţă pentru copii (dar şi pentru adulţi zglobii) conţine tot ce ai nevoie pentru a scrie cele mai emoţionante şi frumoase scrisori. Cu un design deosebit şi un concept funcţional şi inspiraţional, “Scrisoarea minunată” este un produs care aduce bucurie destinatarilor la care ajunge şi satisfacţie expeditorilor.

Setul conţine:

- 15 foi A4 cu antet special color (tema “Legume vesele”); formatul special cu buline direcţionează copilul să scrie drept şi ordonat

- 15 plicuri C5 color, asortate, cu lipire gumată

- 1 plic mare C4, color

Setul nu conţine pixul şi clipboard-ul din imagini. Acestea sunt cu titlu de prezentare, pentru a explica modul de folosire.

 

Distribuie

Vreau să pun în coş

Ce crezi că va face o bunică iubitoare cu o astfel de scrisoare primită de la nepoata ei? O va strânge la piept, apoi o va pune în ramă. Cum crezi că va reacţiona învăţătoarea copilului tău când acesta îi va trimite o scrisoare scrisă cu migală în vacanţă? Va fi fericită. Chiar şi Moş Crăciun ar fi surprins să primească o listă de dorinţe atât de specială. Să nu uităm să scriem de mână scrisori, măcar de câteva ori pe an! Mesajul aşternut pe hârtie este mult mai cald şi personal decât un SMS.

Conţine:

- 15 coli A4 color, cu antet cu design funcţional şi atractiv, cu legume vesele;

- 15 plicuri C5 color, cu design asortat şi zone pentru scriere destinatar şi expeditor;

1 plic C4 (ambalaj color, design asortat)

Opţiuni Discount

Cantitate comandata Pret per produs
2 sau mai mult 13,00 lei
5 sau mai mult 11,00 lei
10 sau mai mult 10,00 lei