Set creativ 3D - CANGUR - colorează şi asamblează

59,00 lei 52,00 lei
Fără TVA:

Economisești 7,00 lei

Mai sunt doar 1 bucăţi!

Citește descrierea

Taxă curier/comandă:
9.5 lei, gratuit la coş peste 95 lei
Vârsta recomandată:
de la 5 ani
Livrare:
24-48 h
Puncte de recompensă:
20

Asistență telefonică:
0726.179.537
9.00–16.00 (L-V)

Set creativ deosebit, cu numeroase piese. Un cadou excelent pentru copiii curioşi şi creativi, care adoră să coloreze şi să meşterească. Cutie mare, conţine piese cartonate pentru colorare şi combinare, 1 broşură cu instrucţiuni, 12 carioci Joy Superwashable cu vârf subţire şi 6 carioci Bravo Superwashable cu vârf gros. Piesele cartonate vor fi colorate, apoi combinate, rezultând o recompensă uimitoare: un cangur 3D pentru joacă şi birou, ce poate fi folosită şi pe post de suport de creioane şi carioci.

Important: pigmenţii din carioci sunt coloranţi alimentari, non-toxici, pe bază de apă. Se curăţă foarte uşor de pe mâini, birou sau haine, cu apă.

Cariocile au capacul ventilat. Setul este recomandat copiilor peste 5 ani şi este interzis copiilor sub 3 ani.

Acest set este foarte potrivit pentru cadouri în zile festive, la aniversări. Cutia este mare (38 x 35 x 3 cm) şi viu colorată, iar piesele din interior implică copilul într-o activitate educativă şi distractivă pe care o va desfăşura cu mare plăcere. Rezultatul muncii sale (obiectul 3D) îi va stimula încrederea în sine şi îi va oferi satisfacţie şi bucurie. Setul poate fi folosit împreună cu fraţii, rezultând o activitate de echipă.

Sugestii de folosire - în filmul de mai jos, realizat pentru modelul similar Girafă. Colecţionează toate modelele!

Distribuie

Vreau să pun în coş