Set creativ 3D - GIRAFĂ - colorează şi asamblează

54,50 lei
Fără TVA:
Mai sunt doar 0 bucăţi!

Citește descrierea

Taxă curier/comandă:
9.5 lei oriunde în RO, gratuit pentru comenzi peste 150 lei
Vârsta recomandată:
de la 5 ani
Livrare:
24-48 h
Puncte de recompensă:
15

Asistență telefonică:
0726.179.537
9.00–16.00 (L-V)

O girafă 3D! Set creativ deosebit, cu numeroase piese. Un cadou excelent pentru copiii curioşi şi creativi, care adoră să coloreze şi să meşterească. 

Cutie mare, conţine piese cartonate pentru colorare şi combinare, 1 broşură cu instrucţiuni, 12 carioci Joy Superwashable cu vârf subţire şi 6 carioci Bravo Superwashable cu vârf gros. Piesele cartonate vor fi colorate, apoi combinate, rezultând o recompensă uimitoare: un cangur 3D pentru joacă şi birou, ce poate fi folosită şi pe post de suport de creioane şi carioci.

Important: pigmenţii din carioci sunt coloranţi alimentari, non-toxici, pe bază de apă. Se curăţă foarte uşor de pe mâini, birou sau haine, cu apă.

Cariocile au capacul ventilat. Setul este recomandat copiilor peste 5 ani şi este interzis copiilor sub 3 ani.

Acest set este foarte potrivit pentru cadouri în zile festive, la aniversări. Cutia este mare (38 x 35 x 3 cm) şi viu colorată, iar piesele din interior implică copilul într-o activitate educativă şi distractivă pe care o va desfăşura cu mare plăcere. Rezultatul muncii sale (obiectul 3D) îi va stimula încrederea în sine şi îi va oferi satisfacţie şi bucurie. Setul poate fi folosit împreună cu fraţii, rezultând o activitate de echipă.

Sugestii de folosire - în filmul de mai jos. Colecţionează toate modelele!

 

Distribuie

Vreau să pun în coş