• Rucsac pentru echipament sportiv

Rucsac pentru echipament sportiv

Fără TVA: Preţul în puncte de recompensă: 480
în stoc

Citește descrierea


Asistență telefonică:
0726.179.537
9.00–16.00 (L-V)

Un rucsac potrivit pentru echipamentul de sport al copiilor, cu compartiment central şi buzunar frontal exterior cu fermoar. Fie că merg la ora de sport sau la piscină, rucsacul este sufient de încăpător pentru lucrurile copiilor plus sticluţa cu apă: trening + pantofi de sport şi prosop sau costum de baie, şlapi, ochelari, cască şi prosop. Obiectele mici pot fi puse în buzunarul exterior (săpun, ochelari de înot etc.). Mai poate fi folosit în excursii, ca bagaj personal al copilului pentru avion sau maşină, transportând jucăriile sau depozitând geaca, mănuşile şi căciuliţa.

Dimensiuni: 29 x 40 x 11 cm
Volum: 13 l

Greutate recomandată:  2 kg
Culoare şi material: roşu, poliester
Bretele: căptuşite, reglabile

Acest produs este oferit cadou clienţilor librăriei. Dacă eşti deja client fidel, ai deja comenzi finalizate şi ai acumulat puncte în contul de utilizator, loghează-te, apoi adăugă acest cadou în coşul de cumpărături, alături de celelalte produse dorite (coşul de cumpărături pe site trebuie să aibă valoarea minimă de 40 lei). În paşii de finalizare a comenzii, site-ul va verifica automat dacă ai suficiente puncte de recompensă acumulate, va scădea din totalul punctelor de recompensă numărul punctelor aferente acestui cadou şi vei primi cadoul împreună cu restul produselor comandate. Simplu şi rapid.

Află mai multe despre gratuităţile şi recompensele oferite de Copilul Verde din secţiunea Utile din Contul de utilizare (Ghidul recompenselor).

Atenţie! Pentru a avea accces la aceste informaţii şi la sistemul de recompense este necesar să deţii un cont de utilizator pe site, care este foarte uşor de făcut. Reţine că puntele de recompensă se acumulează în contul tău numai dacă te loghezi înainte de a face comenzi. Dacă faci comenzi fără cont (fără să te loghezi/fără să deţii cont de utilizator), site-ul nu poate aloca contului tău punctele de recompensă meritate!

Distribuie

Vreau să pun în coş