Happy Cube PRO - set 6 puzzle-cuburi lavabile (7-99 ani) + app

67,00 lei
Fără TVA:
Mai sunt doar 0 bucăţi!

Citește descrierea

Taxă curier/comandă:
9.5 lei oriunde în ţară, gratuit la comenzi peste 150 lei
Vârsta recomandată:
7-99 ani
Livrare:
24-48 h
Puncte de recompensă:
18

Asistență telefonică:
0726.179.537
9.00–16.00 (L-V)

Puzzle 3D premium – nivel 3. Un puzzle cu grad de dificultate crescut, pentru copiii peste 7 ani; interesant şi pentru adulţi. Puteţi organiza seri în familie, în care să construiţi cuburi. Excelent pentru cadouri, pentru activităţi şcolare/de after school, în sala de aşteptare la cabinetele de pediatrie sau psihoterapie, etc.

Ce conţine setul?

Primeşti un set are 6 puzzle-uri colorate, din spumă EVA, ferme şi plăcute la atingere. La deschiderea cutiei, descoperi 6 rame 2D cu piese colorate. Pentru un grad de dificultate sporit, imprimeul pieselor este neregulat, în două nuanţe: galben cu bleu, verde cu bleu, albastru inchis cu bleu, violet cu roz, potocaliu cu roşu, portocaliu cu galben. Scopul lor este să-ţi distragă atenţia dar dacă te-ai antrenat cu seturile precedente, vei găsi soluţiile corecte.

Apasă tab Detalii pentru sugestii de jocuri şi trucuri. În filmul de mai jos vezi modalităţile de joc (culorile cuburilor şi ambalajele diferă de la un model la altul; setul Pro are culorile din poze). 


 

Distribuie

Vreau să pun în coş

Ce poţi face cu aceste cuburi?

Provocarea 1: le scoţi din ramă şi încerci să le combini sub formă de cub perfect. Deşi vei avea impresia că această operaţiune este floare la ureche, să ştii că piesele, aparent banale, sunt proiectate cu dichis. Deşi vei potrivi repede 5 piese, când să o fixezi şi pe ultima, s-ar putea să observi că nu se potriveşte defel şi te-ai păcălit, aşa că trebuie să-ţi pui mintea la treabă până găseşti combinaţia ideală. Satisfacţia reuşitei va fi foarte mare! Copiilor le plac provocările şi sunt ambiţioşi. Ei nu se vor lăsa până nu vor construi toate cuburile – cutia are 6 cuburi, deci 6 provocări. Setul este foarte potrivit pentru activităţi de relaxare/distracţie în familie, în grupul de prieteni, la grădiniţă şi şcoală.

Provocarea 2: nu cumva să crezi că ai reuşit să faci cele 6 cuburi şi e gata! Setul te provoacă în continuare. Poţi trece de la cuburile 3D la 2D, încercând să pui piesele la loc în ramă. Să nu ai impresia că vei reuşi din prima! Trebuie să-ţi pui iar mintea la treabă. Acum că ai pus toate piesele în ramele 2D s-a terminat? Nu, setul continuă să te provoace.