Notice: Undefined index: path in /home/copilulverde/librarie.copilulverde.ro/catalog/controller/analytics/newsmanremarketing.php on line 163Notice: Undefined index: path in /home/copilulverde/librarie.copilulverde.ro/catalog/controller/analytics/newsmanremarketing.php on line 195 Happy Cube ORIGINAL - set 6 puzzle-cuburi lavabile (5-99 ani) + app

Happy Cube ORIGINAL - set 6 puzzle-cuburi lavabile (5-99 ani) + app

Mergi la Detalii şi Recenzii

Vârsta optimă:
5-99 ani
Taxă curier/comandă:
9.5 lei oriunde în RO, gratuit la comenzi peste 150 lei
Livrare:
24-48 h
Puncte de fidelitate:
24
67,00 Lei
Fără TVA:

Puzzle 3D premium – nivel 2. Invenţie genială - un puzzle excelent pentru isteţime, distracţie şi socializare, cu aplicaţie gratuită. Setul Happy Cube pentru 5-99 ani are un grad de dificultate moderat. Seria oferă provocări pentru toate vârstele, fiecare set având grad de dificultate diferit. 

Ce conţine setul?

Primeşti un set are 6 puzzle-uri colorate, din spumă EVA, ferme şi plăcute la atingere. La deschiderea cutiei, descoperi 6 rame cu piese grupate pe culori: roşu, galben, albastru, portocaliu, mov, verde.

Apasă tab Detalii pentru sugestii de jocuri şi trucuri. În filmul de mai jos vezi modalităţile de joc (culorile cuburilor şi ambalajele diferă de la un model la altul; setul ORIGINAL are culorile din poze).

 

Aceste puzzle-uri inteligente au fost inventate de Dirk Laureyssens, în 1986, şi au ascuţit mintea a milioane de copii şi adulţi din lumea întreagă. E rândul tău să accepţi provocarea!

Distribuie

Adaugă în coş

Ce poţi face cu ele?

Provocarea 1: le scoţi din ramă şi încerci să le combini sub formă de cub perfect. Deşi vei avea impresia că această operaţiune este floare la ureche, să ştii că piesele, aparent banale, sunt proiectate cu dichis. Deşi vei potrivi repede 5 piese, când să o fixezi şi pe ultima, s-ar putea să observi că nu se potriveşte defel şi te-ai păcălit, aşa că trebuie să-ţi pui mintea la treabă până găseşti combinaţia ideală. Satisfacţia reuşitei va fi foarte mare! Copiilor le plac provocările şi sunt ambiţioşi. Ei nu se vor lăsa până nu vor construi toate cuburile – cutia are 6 cuburi, deci 6 provocări. Setul este foarte potrivit pentru activităţi de relaxare/distracţie în familie, în grupul de prieteni, la grădiniţă şi şcoală.

Provocarea 2: nu cumva să crezi că ai reuşit să faci cele 6 cuburi şi e gata! Setul te provoacă în continuare. Poţi trece de la cuburile 3 D la 2 D, încercând să pui piesele la loc în ramă. Să nu ai impresia că vei reuşi din prima! Trebuie să-ţi pui iar mintea la treabă. Acum că ai pus toate piesele în ramele 2 D s-a terminat? Nu, setul continuă să te provoace.

Provocarea 3: eşti gata pentru nivelul avansat? Joacă-te de-a arhitectul şi realizează construcţii fantastice folosind toate piesele din cele 6 rame pentru că se pot conecta între ele - doar ţi-am spus ca acest set este o invenţie genială. După ce copiii (dar şi restul membrilor familiei au devenit experţi), e timpul pentru următoarele seturi, cu grad de dificultate crescător. Pentru copiii de 3-7 ani avem varianta JUNIOR.

Trucuri

Ia-o uşurel! Piesele albastre şi verzi sunt cel mai uşor de combinat, apoi treci la galben portocaliu, apoi la roşu. Lasă piesele mov la urmă pentru că trebuie să te antrenezi serios pentru ele!

P.S. Piesele sunt lavabile. Le poţi spăla cu apă călduţă, de mână, folosind un detergent blând, ca cel pentru hăinuţele copilului.

Pentru adulţi şi copiii mai mari (peste 12 ani), există aplicaţia The Happy Cube Solver pentru Windows si Mac, cu ajutorul căreia puteţi găsi soluţiile acestor cuburi. O puteţi descărca gratuit de aici.

Recenzii (0)

Scrie-ţi părerea şi inspiră-i pe alţii!

Adaugă o recenzie!