Happy Cube JUNIOR - set 6 puzzle-cuburi lavabile (3-7 ani)

67,00 lei
Fără TVA:
Mai sunt doar 0 bucăţi!

Citește descrierea

Taxă curier/comandă:
9.5 lei oriunde în RO, gratuit la comenzi peste 150 lei
Vârsta recomandată:
3-7 ani
Livrare:
24-48 h
Puncte de recompensă:
23

Asistență telefonică:
0726.179.537
9.00–16.00 (L-V)

Puzzle 3D premium – nivel 1. Antrenament uimitor pentru gândire, special pentru copiii între 3-7 ani. JUNIOR este cea mai uşoară versiune a familiei de puzzle-uri Happy Cube. Conţine 6 cuburi care pot fi construite dar şi combinate între ele. Pune mintea serios la treabă, piesele fiind proiectate într-un mod foarte inteligent. Citeşte detaliile!

Ce conţine setul?

Primeşti un set are 6 puzzle-uri colorate, din spumă EVA, ferme şi plăcute la atingere, cu grad redus de dificultate. La deschiderea cutiei, descoperi 6 rame cu piese grupate pe culori şi domenii.

Piesele vor fi desfăcute din ramă şi se vor combina pe rând, rezultând 6 cuburi de diferite culori, imprimate cu diferite simboluri ajutătoare pentru copiii mici: roşu - fenomene meteo; galben - mijloace de transport; portocaliu - sporturi; verde - animale; albastru - fructe; violet - simboluri. De exemplu, pentru cubul cu fructe, toate piesele au imprimat câte un fruct (pară, ananas, strugure, cireşe, banana, măr). Copiii vor conştientiza că este vorba despre o mulţime şi vor selecta mai uşor piesele necesare fiecărui cub în parte.

Apasă tab Detalii pentru sugestii de jocuri şi trucuri. În filmul de mai jos vezi modalităţile de joc (culorile cuburilor şi ambalajele diferă de la un model la altul; setul JUNIOR are culorile din poze).

 

Aceste puzzle-uri inteligente au fost inventate de Dirk Laureyssens, în 1986, şi au ascuţit mintea a milioane de copii şi adulţi din lumea întreagă. E rândul tău să accepţi provocarea!

 

Distribuie

Vreau să pun în coş

Ce poţi face cu ele?

Provocarea 1: le scoţi din ramă şi încerci să le combini sub formă de cub perfect. Deşi vei avea impresia că această operaţiune este floare la ureche, să ştii că piesele, aparent banale, sunt proiectate cu dichis. Deşi vei potrivi repede 5 piese, când să o fixezi şi pe ultima, s-ar putea să observi că nu se potriveşte defel şi te-ai păcălit, aşa că trebuie să-ţi pui mintea la treabă până găseşti combinaţia ideală. Satisfacţia reuşitei va fi foarte mare! Copiilor le plac provocările şi sunt ambiţioşi. Ei nu se vor lăsa până nu vor construi toate cuburile – cutia are 6 cuburi, deci 6 provocări. Setul este foarte potrivit pentru activităţi de relaxare/distracţie în familie, în grupul de prieteni, la grădiniţă şi şcoală.

Provocarea 2: nu cumva să crezi că ai reuşit să faci cele 6 cuburi şi e gata! Setul te provoacă în continuare. Poţi trece de la cuburile 3D la 2D, încercând să pui piesele la loc în ramă. Să nu ai impresia că vei reuşi din prima! Trebuie să-ţi pui iar mintea la treabă. Acum că ai pus toate piesele în ramele 2D s-a terminat? Nu, setul continuă să te provoace.

Provocarea 3: eşti gata pentru nivelul avansat? Joacă-te de-a arhitectul şi realizează construcţii fantastice folosind toate piesele din cele 6 rame pentru că se pot conecta între ele - doar ţi-am spus ca acest set este o invenţie genială. După ce copiii (dar şi restul membrilor familiei au devenit experţi), e timpul pentru următoarele seturi, cu grad de dificultate crescător: Happy Cube  Original (de la 5 ani), Happy Cube Pro (de la 7 ani), Happy Cube XL (de la 5 ani) şi Happy Cube Expert. (de la 9 ani).

Întreţinere

Piesele sunt lavabile. Le poţi spăla cu apă călduţă, de mână, folosind un detergent blând, ca cel pentru hăinuţele copilului.