Happy Cube XL - set educativ cu 6 puzzle-cuburi 2D, 3D, 3D (5-99 ani)

82,00 lei
Fără TVA:
Mai sunt doar 0 bucăţi!

Citește descrierea

Taxă curier/comandă:
9.5 lei oriunde în RO , gratuit la comenzi peste 150 lei
Vârsta recomandată:
5-99 ani
Livrare:
24-48 h
Puncte de recompensă:
35

Asistență telefonică:
0726.179.537
9.00–16.00 (L-V)

Un puzzle cu multiple provocări, în varianta XL, pentru 5-99 ani. Face parte din colecţia Edu Cube şi pune intensiv mintea la treabă. Are grad de dificultate 3, după Little Genius, Happy Cube. Accesibil pentru copiii peste 5 ani, interesant şi pentru adulţi. Puteţi organiza seri în familie, în care să construiţi cuburi. Excelent pentru cadouri, pentru activităţi şcolare/de after school, în sala de aşteptare la cabinetele de pediatrie sau psihoterapie, etc. Spre deosebire de varianta Happy Cube standard, cuburile sunt mai mari cu 1 cm (au 5 cm), piesele au alte forme iar setul include şi carduri cu provocări pentru construit.

Apasă tab Detalii pentru conţinut set şi sugestii de joc.

Distribuie

Vreau să pun în coş

Ce conţine setul?

Primeşti un set are 6 puzzle-uri colorate, din spumă EVA, ferme şi plăcute la atingere. La deschiderea cutiei, descoperi 6 rame 2D cu piese colorate. Fiecare ramă, deci fiecare set de piese, are un alt grad de dificultate, indicat şi pe cutie. Albastru este cel mai uşor iar violet este cel mai greu. Fiecare cub colorat poartă numele unui oraş: albastru - Milano, verde - New York, galben - Tokyo, portocaliu - Amsterdam, roşu - Paris, violet - Bruxeles.

Ce poţi face cu ele?

  • Provocarea 1: le scoţi din ramă şi încerci să le combini sub formă de cub perfect. Deşi vei avea impresia că această operaţiune este floare la ureche, să ştii că piesele, aparent banale, sunt proiectate cu dichis. Deşi vei potrivi repede 5 piese, când să o fixezi şi pe ultima, s-ar putea să observi că nu se potriveşte defel şi te-ai păcălit, aşa că trebuie să-ţi pui mintea la treabă până găseşti combinaţia ideală. Satisfacţia reuşitei va fi foarte mare! Copiilor le plac provocările şi sunt ambiţioşi. Ei nu se vor lăsa până nu vor construi toate cuburile – cutia are 6 cuburi, deci 6 provocări. Setul este foarte potrivit pentru activităţi de relaxare/distracţie în familie, în grupul de prieteni, la grădiniţă şi şcoală.
  • Provocarea 2: nu cumva să crezi că ai reuşit să faci cele 6 cuburi şi e gata! Setul te provoacă în continuare. Poţi trece de la cuburile 3 D la 2 D, încercând să pui piesele la loc în ramă. Să nu ai impresia că vei reuşi din prima! Trebuie să-ţi pui iar mintea la treabă. Acum că ai pus toate piesele în ramele 2 D s-a terminat? Nu, setul continuă să te provoace.
  • Provocarea 3: eşti gata pentru nivelul avansat? Joacă-te de-a arhitectul şi realizează construcţii fantastice folosind toate piesele din cele 6 rame pentru că se pot conecta între ele - doar ţi-am spus ca acest set este o invenţie genială. Cardurile cu construcţii incluse în cutie te vor pune la treabă!

Trucuri

Piesele sunt lavabile. Le poţi spăla cu apă călduţă, de mână, folosind un detergent blând, ca cel pentru hăinuţele copilului.

Aceste puzzle-uri inteligente au fost inventate de Dirk Laureyssens, în 1986, şi au ascuţit mintea a milioane de copii şi adulţi din lumea întreagă. E rândul tău să accepţi provocarea!

Pentru adulţi şi copiii mai mari (peste 12 ani), există aplicaţia The Happy Cube Solver pentru Windows si Mac, cu ajutorul căreia puteţi găsi soluţiile acestor cuburi. O puteţi descărca gratuit de aici.