• poster preventie coronavirus

Poster educativ — Spălarea mâinilor — cadou pentru tine

0,00 lei
Fără TVA:
în stoc

Citește descrierea

Autori:
Luminiţa Alexandru (text), Anda Ansheen (desene)
Vârsta recomandată:
pentru copii şi familie
Livrare:
24-48 h; taxa transport doar 9.5 lei; Pentru evitarea manipularii bancnotelor, plata ramburs nu este disponibila in aceasta perioada.

Asistență telefonică:
0726.179.537
9.00–16.00 (L-V)

Poster educativ, clar şi atractiv, cu personajul Buha.

Format: A4.

Hârtie: DCL (hârtie lucioasă) de calitate.

Mesaj: Buha îi ajută pe copii să conştientizeze importanţa spălării corecte a mâinilor pentru prevenirea bolilor, explicându-le despre virusuri şi bacterii, tehnica optimă de igienizare, dându-le exemple despre activităţi înainte şi după care este necesară spălarea mâinilor.

Pune posterul într-un loc al casei foarte frecventat, pentru a le reaminti tuturor membrilor familiei despre cum trebuie să procedeze pentru a fi în formă şi a preveni numeroase boli.

Acest poster a fost tipărit cu sprijinul tipografiei Silkat şi este unul dintre numeroasele materiale de solidaritate şi suport publicate şi oferite gratuit de către editura Copilul Verde în timpul pandemiei cu coronavirus. 

Notă privind gratuităţile de pe site

Produsele gratuite din această categorie se pot pune în coş în baza punctelor de recompensă acumulate de către clienţii fideli. 

Puncte de recompensă pentru clienţii fideli? Cum funcţionează?

După livrarea fiecărei comenzi plasate pe site, în contul tău se acumulează puncte de recompensă. Data viitoare le poţi folosi adăugând în coş şi produse-cadou din categoria Produse gratuite. Dacă vrei, poţi aştepta să strângi mai multe. Idee: fă comenzi colective, ia-ţi cadourile de la noi şi vei acumula mii de puncte!

Distribuie

Vreau să pun în coş