• meniul-saptamanii

Meniul săptămânii - planner A4, 52 file - gratuit cu 49 de puncte de recompensa

Fără TVA: Preţul în puncte de recompensă: 49
în stoc

Citește descrierea

Vârsta recomandată:
pentru mămici cu copii mici
Livrare:
24-48 h, taxă curier 9.90 lei, gratuită > 99 lei

Asistență telefonică:
0726.179.537
9.00–16.00 (L-V)

Planner A4 color, cu magnet şi 52 de formulare de meniu, pentru toate săptămânile anului. Foarte util şi atractiv, de ajutor în orice familie cu copii.

Acest bloc notes A4 cu un design atractiv va ocupa un loc de frunte în bucătăria ta. Pe lângă efectul decorativ (va înveseli atmosfera), el te ajută să oferi familiei meniuri echilibrate, variate, să administrezi mai bine bugetul (cumpărând doar ce este necesar şi în cantităţile minime, fără risipă de mâncare).

Cum poate fi folosit:

  1. magnetul puternic ataşat pe verso permite aplicarea uşoară pe frigiderele obişnuite, cu uşi metalice;
  2. după ce ţi-ai planificat mesele familiei pentru săptămâna viitoare, pui blocul de foi pe frigider, la vedere; pe baza lui poţi face lista de cumpărături, având grijă să te încadrezi în buget;
  3. în fiecare zi vezi care este meniul şi îţi aduci aminte dacă trebuie să pui la înmuiat boabe pentru a doua zi, dacă trebuie sa decongelezi ceva sau dacă trebuie să opreşti la piaţă să mai iei crudităţi, tot ce trebuie pentru o hrănire sănătoasă;
  4. când a trecut săptămâna, înainte să concepi meniul pentru săptămâna următoare, detaşezi foaia curentă şi o păstrezi într-un dosar – o poţi refolosi în viitorul sezon!

Distribuie

Vreau să pun în coş