Meniul săptămânii - planner A4 color cu magnet, 52 file, pentru frigider

  • meniul-saptamanii

Mergi la Detalii şi Recenzii

Vârsta recomandată:
pentru mămici cu copii mici
Livrare:
24-48 h, prin curier, 15 lei, gratuită peste 150 lei
0,00 Lei
Fără TVA: Preţul în puncte de fidelitate: 140

Planner A4 color, cu magnet şi 52 de formulare de meniu, pentru toate săptămânile anului. Foarte util şi atractiv, de ajutor în orice familie cu copii.

Acest bloc notes A4 cu un design atractiv va ocupa un loc de frunte în bucătăria ta. Pe lângă efectul decorativ (va înveseli atmosfera), el te ajută să oferi familiei meniuri echilibrate, variate, să administrezi mai bine bugetul (cumpărând doar ce este necesar şi în cantităţile minime, fără risipă de mâncare).

Cum poate fi folosit:

  1. magnetul puternic ataşat pe verso permite aplicarea uşoară pe frigiderele obişnuite, cu uşi metalice;
  2. după ce ţi-ai planificat mesele familiei pentru săptămâna viitoare, pui blocul de foi pe frigider, la vedere; pe baza lui poţi face lista de cumpărături, având grijă să te încadrezi în buget;
  3. în fiecare zi vezi care este meniul şi îţi aduci aminte dacă trebuie să pui la înmuiat boabe pentru a doua zi, dacă trebuie sa decongelezi ceva sau dacă trebuie să opreşti la piaţă să mai iei crudităţi, tot ce trebuie pentru o hrănire sănătoasă;
  4. când a trecut săptămâna, înainte să concepi meniul pentru săptămâna următoare, detaşezi foaia curentă şi o păstrezi într-un dosar – o poţi refolosi în viitorul sezon!

Distribuie

Adaugă în coş

De ce este un produs sănătos şi util?

  • te ajută să oferi familiei mese mai variate şi echilibrate (vezi în ansamblu toată săptămâna şi deci acoperirera nutrienţilor necesari)
  • te ajută să elimini risipa (faci doar câtă mâncare trebuie, când trebuie)
  • te ajută să obţii o asimilare mai bună a nutrienţilor din hrană (programezi mese regulate, doar gustări necesare)
  • te ajută să cumperi suficiente legume şi fructe proaspete (personajele haioase nu te vor lăsa să uiţi)
  • te ajută să-ţi convingi copilul să mănânce suficiente crudităţi (legumele vesele din design îl familiarizează zi de zi cu un meniu mai variat)

Acest produs este un cadou excelent când mergi în vizită la o proaspătă mămică, la o familie cu copii sau care face o petrecere de casă nouă. De asemenea, Meniul săptămânii arată superb la panoul de afişaj al grădiniţei – toţi copiii şi părinţii vor roi în jurul său.

Recenzii (0)

Scrie-ţi părerea şi inspiră-i pe alţii!

Adaugă o recenzie!

Opţiuni Discount

Cantitate comandata Pret per produs
2 sau mai mult 12,00 Lei
5 sau mai mult 11,00 Lei
10 sau mai mult 10,00 Lei