Petrecerea iepuraşului

  • Petrecerea iepuraşului

Mergi la Detalii şi Recenzii

Info:
O carte originală, cu 2 poveşti paralele şi final neaşteptat. Format landscape, cu ilustraţii delicate şi text rimat. Se pretează la numeroase activităţi.
Autori:
Luminiţa Alexandru şi Anda Ansheen
Vârsta recomandată:
3+
Format:
240 x 210 mm, copertă cartonată (hardcover);
Livrare:
disponibilă din: septembrie 2022
0,00 Lei
Fără TVA:

» Carte în curs de apariţie. Pagină în curs de actualizare.

"Petrecerea iepuraşului" este o poveste năstruşnică despre un arici care invită toate animalele mici din pădure la petrecerea lui anuală. Aproape toate. Pe arici nu îl invită, dintr-un motiv întemeiat. Invitaţiile sunt nişte frunze uscate, cu diverse mesaje, în funcţie de personalitatea invitatului. Ariciul nu şi-a primit frunza şi se apucă de supoziţii... Ia la rând toate motivele pentru care nu ar fi fost invitat şi încearcă să le "rezolve". Oare va ajunge la petrecerea atât de dorită? Şi care a fost motivul iepurelui? Ce prieten îşi va face ariciul şi cum îl va ajuta acesta? 

Cartea are un format original care include şi o poveste paralelă, minimalistă. Copiii vor fi uimiţi să descopere  în plus, în subsolul paginilor, relaţia plină de suspans şi umor dintre o frunză şi o omidă. Ca şi povestea principală, şi această poveste paralelă are un final neaşteptat.

Seria "Petrecerea iepuraşului" va cuprinde şi alte produse: căni, postere, ghid cu activităţi, insigne, set creativ.

Apasă pe butonul Anunţă-mă când apare pe stoc şi vei primi o notificare.

 

Distribuie

Adaugă în coş

Recenzii (0)

Scrie-ţi părerea şi inspiră-i pe alţii!

Adaugă o recenzie!