Oferte

Pagină în curs de actualizare.

Aici vei afla detalii despre privilegiile clienţilor.

Începând de la 15.07, livrarea este gratuită pentru comenzi de minimum 99 lei. Livrările au loc doar pe teritoriul României. Pentru comenzile sub 99 lei, taxa de livrare este de doar 9,90 lei.

Începând de la 15.07, primeşti un cadou pe loc, la alegere, la orice comandă de minimum 50 lei. Tu cumperi de la noi cărţi, CD-uri şi/sau jucării, iar noi îţi oferim rechizite şi alte surprize.

Cum funcţionează? Simplu, nu trebuie să faci nimic sofisticat. Pune în coş produsele dorite, apoi vizualizează coşul. Vei vedea în partea de sus a coşului produsele cadou (4 variante) din care poţi alege unul, adăugându-l în coş. Cadourile diferă în funcţie de valoarea coşului şi se schimbă periodic.

Dacă ai vizitat site-ul anterior, ai avut produse lăsate în coş şi acum nu vezi produsele cadou, este posibil să vizualizezi pe dispozitivul tău o versiune veche a librăriei. Pentru a actualiza, este necesar să ştergi istoricul de navigare (intri în browser la setări şi bifezi ştergere cookies şi cache) sau să dezactivezi şi să reactivezi pe mobil browserul respectiv. Nu ezita să ne suni dacă ai nevoie de asistenţă.

Dacă ai puncte de recompensă acumulate din vechiul program de fidelitate, le mai poţi folosi până la 1.09.2020. Ulterior acestei date, pagina respectivă va fi dezactivată.

 

BARBAZUC, MAGICIANUL CUVINTELOR — set premium pentru şcolari 6-10 ani — preţ special şi livrare gratuită, indiferent de valoarea coşului.

Valabilitate ofertă: luna curentă.