• ochelari-de-spion-pentru-copii

Jocuri de rol: Ochelari de detectiv şi spion - vedere în faţă şi în spate

21,00 Lei
Fără TVA:
Mai sunt doar 0 bucăţi!

Vezi detaliile, mai jos.

Vârsta recomandată:
5+
Livrare:
24-48 h, 14 lei, gratis peste 150 lei; pune în coş şi o carte sau un album audio şi ai livrare cu 9.90 lei, gratis peste 99 lei!

Asistență telefonică:
0726.179.537
9.00–16.00 (L-V)

Perfecţi pentru jocurile de rol (De-a detectivii, De-a spionii). Ochelari de soare cu oglinzi pe marginea exterioara a lentilelor — cu ei se poate vedea atât în faţă, cât şi în spate. Jocurile vor deveni şi mai interesante cu această dotare tehnică similară ochelarilor adevăraţi anti-urmărire folosiţi de către serviciile de spionaj.

Caracteristici:

  • material: plastic
  • dimensiuni: 14 cm
  • ambalaj: punguţă, în cutie

Pentru o folosinţă cât mai îndelungată, este ideal ca între folosiri ochelarii să stea într-un sertar, feriţi de praf şi zgârieturi accidentale.

Este important ca toţi copiii să fie învăţaţi de mici să nu privească direct spre soare, chiar dacă au ochelari de soare sau aceşti ochelari.

Atenţie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Produsul conţine piese mici care pot fi înghiţite, existând pericolul de sufocare. Nu lăsaţi ambalajele produselor la îndemâna copiilor. Îndepărtaţi orice ambalaj al produsului înainte de a da produsul copilului. Vă rugăm să supravegheaţi copilul în timp ce se joacă / foloseşte acest produs. Păstraţi instrucţiunile pentru referinţe viitoare. Păstraţi produsul departe de foc şi umiditate.Produsul este nou şi comercializat în ambalajul original al producătorului. Imaginile au caracter informativ. Nuanţa, tonul şi intensitatea culorii pot varia în funcţie de ecranul de pe care vizualizaţi pagina.

Distribuie

Vreau să pun în coş

Recenzii (0)

Scrie-ţi părerea şi inspiră-i pe alţii!

Adaugă o recenzie!